Mano Gargždai



Gargždų gospelo festivalyje pasirodys 200 dainininkų ir kviestinės žvaigždės

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

     Balandžio 10 dieną Gargždų Šv. arkangelo Mykolo bažnyčioje šeštą kartą vyks tradicinis gospelo muzikos festivalis, kurį organizuoja Gargždų muzikos mokykla, dainos studija „Svirplys".


     Į festivalį atvyks dainininkai iš Kauno, Šiaulių, Palangos, Šilutės rajono, Klaipėdos miesto bei Klaipėdos rajono. Iš viso – 15 kolektyvų. Jungtiniame gospelo chore dainuos virš 200 dainininkų. Mišių metu giedos jaunieji choristai.


     Tikimės, kad visi atėję į festivalio koncertą maloniai bus nustebinti šiemetine mūsų staigmena. Atsidėkodami savo gerbėjams už nuolatinį palaikymą, į festivalį šiemet pakvietėme dvi gospelo žvaigždes – Monicą Tornqvist (Švedija) ir Kristiną Žaldokaitę.


     Kristiną Žaldokaitę, Vilniaus Šv. Jonų bažnyčios choro, gospel grupės „Hark" vadovę gargždiškiai jau puikiai pažįsta. Jaunimas žavisi jos balsu, muzikiniu skoniu, tvirtu dirigento mostu. Džiaugiamės ir didžiuojamės, kad Kristina noriai lankosi mūsų festivaliuose.


     Monica Tornqvist – muzikos mokytoja, dainininkė ir dirigentė iš Švedijos. Nuo pat Vilniaus gospelo festivalio gimimo Lietuvoje (2001) Monica yra nuolatinė šio festivalio dalyvė. Dainininkė koncertuoja visoje Švedijoje bei daugelyje kitų šalių, veda gospelo seminarus bei dainavimo pamokas Lietuvoje ir užsienyje. Monica Torqvist savo nuoširdumu ir spinduliuojančia energija visuomet pavergia žmonių širdis. Atvykdama į Gargždus, dainos studijos „Svirplys" dainininkų kvietimu, žada publiką pradžiuginti savo gražiu ir stipriu balsu bei gospelo kūriniais.


     Kviečiame visus, kurie jau pamilę gospelo muziką ir tuos kurie dar nedaug ką apie ją žino. Tikimės – nenusivilsite.

 

Renginio plakatas:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 369 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,