Mano Gargždai



„Mamyčių turgelyje“ ne tik pirko, bet ir aukojo kitiems (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Simos Ulvikienės nuotrauka. Simos Ulvikienės nuotrauka.

Sekmadienį ne vieną praėjusį pro Gargždų turgų nustebino šią savaitės dieną čia nebūdingas šurmulys. To priežastis – turguje trumpam įsikūrusios mamos, visus pakvietusios pirkti, parduoti ar mainyti nebereikalingus vaikų drabužius, žaislus ar kitus daiktus.

 

Gargžduose „Mamyčių turgelis“ surengtas ne pirmą kartą. Šįsyk jo dalyviai rinkosi UAB „Gargždų turgus“ teritorijoje.

Kaip ir anksčiau, turgelyje buvo gausu įvairiausių prekių: drabužių, žaislų, knygų, vaikiškos „technikos“ ir t.t. Už prekystalių savo prekes siūlė 28 prekeiviai. Tarp jų – ne tik mamos, bet ir tėčiai ar net mažieji prekybininkai.

Kol tėveliai dairėsi ir ieškojo, ką įsigyti, nenuobodžiavo ir vaikai. Juos linksmino ir atrakcijų gausą pasiūlė Peliukė Minė. Norinčiuosius ji dar ir padabino piešiniais ant veido.

Mamos nepamiršo ir tų, kuriems reikia pagalbos. Viena iš renginio organizatorių – Ingrida Kaušienė – pasakojo, kad už surinktą dalyvių mokestį buvo nupirkta mokyklinių priemonių Šilutėje gyvenančiai sunkiai besiverčiančiai šeimai. Joje auga trys berniukai: devynių, dešimties ir dvylikos metų. Taip pat nupirkta pieno mišinukų naujagimį auginančiai šeimai. Be to, renginio metu buvo renkama parama rūbais, daiktais tiek vaikams, tiek suaugusiesiems.

 

Renginio akimirkos – Simos Ulvikienės nuotraukose:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 245 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,