Mano Gargždai



Kvadrato varžybose – pradinukų kovos

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Nugalėtojų komanda. Z.Bitino nuotr. Nugalėtojų komanda. Z.Bitino nuotr.

     Gruodžio 1 dieną Sporto centro salėje įvyko Lietuvos mokyklų žaidynių Klaipėdos rajono bendrojo ugdymo mokyklų pradinių klasių (2005 metų gimimo ir jaunesnių moksleivių) kvadrato varžybos. Jose norą dalyvauti pareiškė 5 komandos: moksleiviai iš Gargždų „Kranto" pagrindinės mokyklos, Gargždų „Minijos" progimnazijos, Endriejavo pagrindinės mokyklos, Šiūparių pagrindinės mokyklos ir Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos.


     Buvo kovojama ratų sistema, visoms komandoms susitinkant tarpusavyje. Nuo pat pirmų kovų varžovus vieną po kito pasikeisdami įveikė Gargždų „Minijos" progimnazijos ir „Kranto" pagrindinės mokyklos moksleiviai. Jie tik varžybų pabaigoje tarpusavyje išsiaiškino nugalėtoją. Šįkart pajėgesni buvo „minijiečiai", ne tik tapdami nugalėtojais, bet ir iškovodami teisę jau šį savaitgalį atstovauti rajonui zoninėse varžybose. „Minijos" progimnazijos komandos pagrindą sudarė mokytojų Rasos Marcinkevičienės ir Redos Liužinienės auklėtiniai.

     Antroje vietoje liko Gargždų „Kranto" pagrindinės mokyklos moksleiviai (mokytoja Danguolė Poškienė). Trečia – Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazija, po ganėtinai atkaklios kovos įveikusi Endriejavo pagrindinę mokyklą. Penktąja vieta šįkart tenkinosi šiūpariškiai.

     Tai buvo pirmosios varžybos, kur rajono bendrojo ugdymo mokyklos gavo įskaitinius taškus, siekiant išaiškinti sportiškiausias mokyklas tarp pradinių klasių moksleivių. „Minijiečiai" tapo ir šios įskaitos lyderiais, o tokių varžybų per mokslo metus nebus daug. Be miesto ir kaimo kvadrato dar bus „Drąsūs, stiprūs, vikrūs" estafetė, šachmatai, šaškės, lengvosios atletikos trikovė ir pradinių klasių krosas.

 

Varžybų akimirkos ir prizininkai – Zigmo Bitino nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 453 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,