Mano Gargždai



„Gargždų pramogos-Ąžuolas“ su nekantrumu laukia LFF II lygos pirmenybių starto

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Komanda – LFF II lygos 2015 metų vicečempionai. Komandos nuotr. Komanda – LFF II lygos 2015 metų vicečempionai. Komandos nuotr.

Šiandien, 17 val., Gargždų miesto stadione LFF II lygos pirmenybėse startuoja „Gargždų pramogos-Ąžuolas“ komanda.

 

Šiemet vakarų zonos pirmenybėse kartu su gargždiškiais dalyvaus dar devynios komandos: Biržų „Širvėna“, Akmenės FK „Akmenės Cementas“, Šiaulių „Juventa-99“, Radviliškio FSK „Radviliškis“, Telšių „Džiugas B“, Plungės „Babrungas“, Pakruojo FC „Pakruojis“, Klaipėdos FK „Koralas“ ir Klaipėdos „Atlantas B“.

Nuo kovo mėnesio pradžios pirmenybėms ruoštis pradėjusi gargždiškių komanda sužaidė penkias kontrolines rungtynes, kuriose iškovojo tris pergales ir patyrė du pralaimėjimus.

Sporto klubo „Gargždų taškas“ administruojama komanda išlaikė pernykštį branduolį, atsisveikino su keletu žaidėju bei pasipildė 8 naujokais. Į aukštesnę lygą persikėlė ir FK „Banga“ klubą papildė pernai nuolat pagrindinėje sudėtyje rungtyniavę ir prie pergalių puikiu žaidimu prisidėję J.Triuška ir T.Vitkauskas. Vidurį sezono prie komandos prisijungęs E.Garbauskas persikėlė į Klaipėdos „Koralas“ komanda. Vartus saugojęs S.Kaušas grįžo į Klaipėdos „Sarema“. Prie komandos prisijungė praėjusį sezoną FK „Banga“ gretose rungtyniavę S.Jurkus ir A.Šlušnys. Vartus šį sezoną gins iš Salantų kilęs M.Draukšas. Konkurenciją puolėjams padidins patyręs S.Vyšniauskas, abu praėjusį sezoną rungtyniavo Kretingos „Minija“ ekipoje. Po kelių metų pertraukos į futbolą ir komandą grįžo D.Gailiušis. Klube – vėl praėjusį sezoną vos penkiose rungtynėse žaidęs puolėjas M.Žemaitaitis. Tikrais naujokais galime vadinti iš Šilutės kilusį J.Jančiauską bei gargždiškį „Bangos“ klubo auklėtinį T.Vištartą, kuriam yra tekę ragauti ir nacionalinės jaunimo rinktinės duonos. Komandoje ir šiemet rungtyniaus praėjusių metų sidabro medalių laimėtojai: G.Ratkus, A.Montrimas, S.Alsys, O.Abramavičius, A.Lenkšas, E.Bračkus, M.Šiaulytis, V.Mickus, R.Uosis, E.Karpavičius, M.Vijeikis, M,Jonelys, R.Malakauskas, V.Norvilas, A.Kukšta ir žaidžiantis komandos vyr. treneris T.Tamošauskas. Komandai ir toliau vadovaus M.Bieliauskas, D.Stončius ir A.Linkauskas.

 

Prieš sezono startą – trumpas interviu su komandos treneriu T.Tamošausku, vadovu M. Bieliausku ir žaidėju Edvinu Bračkumi.

 

Kaip vertinate pasirengimą LFF II lygos vakarų zonos pirmenybėms?

Tomas: Pasirengimo etapą pradėjome kovo 1 dieną, pirmas šešias savaites rengėmės fiziškai, ugdėme ištvermę bei stiprinome visas raumenų grupes, savaitgaliais „įterpdavome“ draugiškas varžybas, kurios buvo vienas iš akcentų. Nuovargio fone pamatyti, ko trūksta komandai, kuria linkme reikia dirbti ir rezultatai liko antrame plane. Kas buvo suplanuota beveik viską įvykdėm, žaidėjai noriai ir energingai dirbo viso pasirengimo metu.

Matas: Manau kad teigiamai, pradėjome ruošis dar kovo mėnesį, sužaidėme penkias kontrolines rungtynes,  gal rezultatai nedžiuginantys, tačiau ne tai buvo svarbiausia. Galbūt pritrūko vienų rungtynių su pajėgiu varžovu. 

Edvinas: Pasirengimas geras, tik kontrolinėse rungtynėse trūko daugiau visų noro ir atsidavimo. 

 

Komandoje nemažai naujų veidų ar visi spėjo įsilieti į kolektyvą?

 Tomas: Šiandien atrodo, kad komanda vieninga kaip kumštis: tiek naujokai, tiek seniau rungtyniaujantys žaidėjai. Bet kai atsiras sunkumų sezono metu, pamatysime: ar yra mūsų kolektyvas vieningas ar atskiri kariai aikštėje bėgios.

Matas: Beveik visi šio sezono naujokai seniau viena ar kita sezoną klube rungtyniavę, visi vieni kitus pažįsta,  tad į kolektyvą įsiliejo greitai.

Edvinas: Manau kad taip!

 

Kokiomis nuotaikomis komanda pasitinka lygos startą?

Tomas: Nuotaikos tikrai puikios, visi esame pasiilgę oficialių varžybų ir vyrai su nekantrumu bei jauduliu laukia pirmų sezono rungtynių. 

Matas: Nuotaikos geros, pasirengime tikrai visi įdėjo daug pastangų ir nuoširdžiai dirbo. Išvengėme rimtesnių traumų, visi su nekantrumu laukia pirmų rungtynių.

Edvinas: Nuotaikos optimistinės, visi laukia starto šeštadienį. Šią savaitė treniruotėse jau jautėsi visų žaidėjų koncentracija, susikaupimas, norėtųsi, kad tai būtų matyti visą sezoną. 

 

Kokie tikslai keliami naujajame sezone?

Tomas: Mano subjektyvia nuomone, šiais metais II lygos čempionatas bus žymiai sudėtingesnis bei įdomesnis, nes atėjo tikrai stiprios FK „Pakruojo“, Klaipėdos  „Atlanto“ B, Klaipėdos „Koralo“  komandos bei išliko praeitų metų nugalėtojai ir prizininkai. Mūsų tikslai bus nepralaimėti nė vienerių namų rungtynių ir kaip įmanoma daugiau taškų parsivežti iš išvykų, o vietą kurią užimsime nulems žaidėjų motyvacija ir atsidavimas aikštėje.

Matas:  Pagrindinį tikslą jau įvykdėme: tai kad jau dalyvaujame. Sporte niekas nemėgsta pralaimėti, tai to ir sieksime – kiekvienose rungtynėse kovoti dėl pergalės.

Edvinas: Būti prizininkais.

 

Ko palinkėtum komandai artėjančiame sezone?

Tomas: Komandai noriu palinkėti gero sezono, kuriame nebūtų traumų bei vienybės viso sezono metu ir nepamiršti, kad sėdime vienoje valtyje ir kryptingai turime irtis viena kryptimi į priekį. O komandos sirgaliams – būti kartu viso sezono metu tiek pergalių kelyje, tiek nesėkmių ruože.

Matas: Komandai linkiu tapti vieningiems, įsiklausyti, ko reikalauja treneris ir tikėti savimi bei komanda.

Edvinas: Žinoma fortūnos, išvengti sunkių traumų, pagerinti realizaciją prie varžovų vartų, klubo vadovybei – ir toliau taip puikiai dirbti. Aš manau, kad pirmi turai parodys, ko mes galime tikėtis iš savęs, esu nusiteikęs labai optimistiškai ir su nekantrumu laukiu lygos starto.

 

 

„Gargždų Pramogos-Ąžuolas“ pagrindiniai rėmėjai: Klaipėdos raj. Savivaldybė ir UAB „Gargždų Pramogos“. Rėmėjai: UAB „Litimbera“, UAB „Gargždų aibė“, UAB „Gargždų Geležinkelis“, UAB „Vlantana“, UAB „Scandbook“, UAB „Antonas Bygg“, sveikos mitybos klubas „Gargždai 24Fit“, UAB „Redlita“. Informaciniai partneriai: naujienų portalas „Mano Gargždai“ ir Klaipėdos raj. laikraštis „Banga“.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 143 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,