Mano Gargždai



Savivaldybės atstovai dėkojo „Dainų dainelės“ laureatams

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos r. savivaldybės nuotr. Klaipėdos r. savivaldybės nuotr.

Antradienį  Klaipėdos rajono savivaldybėje buvo pagerbti ir pasveikinti LRT konkurso „Dainų dainelė 2016“ laureatai iš Klaipėdos rajono.

 

Talentingus dainininkus nuoširdžiai sveikino Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas, jo pavaduotoja Violeta Riaukienė, Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė, Švietimo skyriaus vedėjas Algirdas Petravičius, vyriausioji specialistė Irena Barbšienė.

Lietuvos vaikų ir moksleivių televizijos konkurso „Dainų dainelė“ respublikinio turo vertinimo komisija, kuriai vadovavo garbus operos solistas Virgilijus Noreika, nusprendė, kad šio konkurso laureatais tapo Agluonėnų lopšelio-darželio „Nykštukas“ solistė Viktorija Popovaitė, kurią parengė mokytoja ekspertė Regina Valskienė, Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos 5-6 klasių mokinių mišrus ansamblis (mokytoja metodininkė Rasa Linkienė) ir Gargždų muzikos mokyklos dainos studijos „Svirplys“ mišrus ansamblis (mokytoja ekspertė Nijolė Usevičienė).

Tai – pirmas kartas per paskutinius porą dešimtmečių, kai laureatais komisija pripažino tiek daug Klaipėdos rajono įstaigų ugdytinių.

Švietimo skyriaus vedėjas A.Petravičius Tarybos posėdžių salėje visus pakvietė dar sykį prisiminti laureatų pasirodymus. Ekrane visi ceremonijos dalyviai žiūrėjo baigiamojo koncerto įrašą, plojo, niūniavo į taktą.

Savivaldybės meras V. Dačkauskas, sveikindamas konkurso laureatus, neslėpė džiaugsmo.

„Patikėkite, mes labai Jumis didžiuojamės ir džiaugiamės, kad savo darbu, kūryba, talentais garsinate Klaipėdos rajoną. Nuoširdžiai ačiū Jums, Jūsų tėveliams, Jūsų mokytojams ir mokyklų vadovams. Kurkite, dainuokite, džiuginkite ne tik vietos bendruomenę, bet ir visą Lietuvą“, – sveikindamas „Dainų dainelės“ laureatus sakė Klaipėdos rajono meras.

Laureatams ir jų mokytojams buvo įteiktos Klaipėdos rajono savivaldybės padėkos raštai ir saldžios dovanos.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 289 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,