Mano Gargždai



Kapitalinio remonto netrukus sulauks pėsčiųjų viadukas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Sandros Vaičienės nuotr. Sandros Vaičienės nuotr.

Visiems gerai žinomo tiltelio tarp Gargždų klebonijos ir ligoninės laukia pokyčiai. Gyventojai ne kartą skundėsi kritine viaduko būkle, krentančiomis konstrukcijomis, ne kartą jį apdaužė pravažiuojančios didelių gabaritų transporto priemonės. Gera žinia, kad statinys netrukus sulauks kapitalinio remonto – Klaipėdos rajono savivaldybės administracija ieškos rangovo darbams atlikti.

 

Viešasis paslaugos pirkimas numatytas pirmąjį šių metų ketvirtį. Tam planuojama skirti 33 tūkst. eurų, o sutarties trukmė – 9 mėnesiai.

Kaip portalui mano-gargzdai.lt sakė Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Statybos ir kelių priežiūros skyriaus vedėjas Algirdas Ronkus, vairuotojų gali laukti laikini eismo apribojimai.

„Tai priklausys nuo to, kaip rangovas susidėlios darbų grafiką, bet viena eismo juosta eismas greičiausiai bus apribotas. Visiško uždarymo nelabai įsivaizduočiau, nebent labai trumpam laikotarpiui“, – sakė A. Ronkus.

25 metrų ilgio ir 4,5 metrų aukščio viadukui techninio darbo projektą parengė ir projekto vykdymo priežiūrą užtikrins UAB „Plentprojektas“. Tai atsiėjo 6394,85 eurus.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 492 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,