Kokybiškai paruošti patiekalai, stilingai dekoruotas vaišių stalas su pristatymu tiesiai į Jūsų šventę. Patikėkite maisto gaminimo rūpesčius Brožių bendruomenės virtuvės šefėms!

virtuvė

* Papildomai galite užsisakyti vieno kąsnio užkandžių rinkinius bei užkandžius prie vyno

*Informuojame, kad patiekaluose yra alergiją arba netoleravimą sukeliančių medžiagų.Glitimą turintys javai,kiaušiniai ir jų produktai,pienas ir jo produktai,riešutai t.y migdolai,lazdyno riešutai,graikiniai riešutai,salierai, garstyčios,sezamo sėklos,žuvys,sojų pupelės.

 

Brožių virtuvė registruota VMVT Klaipėdos departamente. Registracijos Nr. 550001003 , data 2021-11-09

PASIŪLYMAS

salotos

SALOTOS ▸ Pasirinkti 4 rūšis:

  • 1. Keptos duonos mišrainė

    Kepta duona, sūris, pupelės, česnakas, majonezas

  • 2 Naminė (balta) mišrainė

    Bulvės, morkos, konc. agurkai, konc. žirneliai, kiaušiniai, dešra, majonezas

  • 3. Vištienos mišrainė

    Rūkyta vištiena, nevirtos morkos, švieži agurkai, sūris, kukurūzai, majonezas

  • 4. Vištienos salotos

    Pekino kopūstai, rūkyta vištiena, konc. ananasai, majonezas, kukurūzai, keptos sūdytos saulėgrąžos

  • 5. Lietuviškos daržovių salotos

    Kopūstai, morkos, svogūnai, spanguolės, aliejus

  • 6. Morkų salotos

    Česnakas, kepintos saulėgrąžos, majonezas/alyvuogių aliejus

  • 7. Žiedinių kopūstų salotos su krabų lazdelėmis

    Žied. kopūstai, krabų lazdelės, morkos, majonezas

  • 8. Brokolių salotos

    Brokoliai, džiovintos spanguolės, mėlynieji svogūnai, majonezas

  • 9. Graikiškos salotos

    Salotos „Iceberg“, mėlynieji svogūnai, agurkai, pomidorai, fetos sūris, alyvuogių aliejus

  • 10. Šviežios daržovės

    Agurkai, pomidorai skiltelėmis

silkė

SILKĖ ▸ Pasirinkti 2 rūšis:

  • 1. Silkė su svogūnais, morkomis ir graikiniais riešutais

  • 2. Silkė su karamelizuotais svogūnais ir džiovintomis spanguolėmis

  • 3. Silkė „Natūrali“

  • 4. Silkė su porais, obuoliais, majonezu

šalti užkandžiai

ŠALTI UŽKANDŽIAI ▸ Pasirinkti 5 rūšis:

  • 1. Vištienos asorti

    Peteliai, traškios filė juostelės, mėsos rutulėliai, įdaryti slyvomis, apibarstyti sezamo ir saulėgrąžų sėklomis

  • 2. Mini mėsos ir daržovių vėrinukai

  • 3. Mėsos užkandžių asorti

    Datulės apkeptos rūkyta šonine, svogūnai įdaryti malta kiauliena ir apkepti šonine, traškūs aštroki mėsos gabalėliai

  • 4. Naminių vyniotinių asorti su krienų padažu

  • 5. Rūkytų mėsos gaminių asorti

  • 6. Jūros gėrybių asorti

    Žuvies filė, apkepta tešloje, krabų lazdelės tešloje, krevetės džiūvėsėliuose

  • 7. Tortilijų suktinukai

    Su lašiša ir kumpiu

  • 8. Daržovių suktinukai „spring rolls“

    Su padažu

karštieji patiekalai

KARŠTIEJI PATIEKALAI ▸ Pasirinkti 1 ar 2 rūšis:

  • 1. Vištienos filė kepsnys su daržovių ir sūrio įdaru

  • 2. Muštas vištienos krūtinėlės kepsnys

  • 3. Natūrali vištienos krūtinėlė, įdaryta saulėje džiovintais pomidorais

  • 4. Maltos kiaulienos arba vištienos „Poniški zrazai“

    Su k. r. šonine

  • 5. Kiaulienos sprandinės kepsnys

  • 6. Įdarytas kiaulienos nugarinės kepsnys su daržovių ir sūrio įdaru

  • 7. Muštas kiaulienos nugarinės kepsnys

  • 8. Karališkas kiaulienos sprandinės kepsnys

    Su „Džiugo“ sūriu ir pomidorais

  • 9. Kepta žuvis

garnyras

GARNYRAS ▸ Pasirinkti 1 rūšį:

  • 1. Virtos bulvės

  • 2. Bulvių košė

Gerimas

GĖRIMAS

  • 1. Vanduo su citrina

karštieji patiekalai

PAPILDOMAI GALITE UŽSISAKYTI UŽKANDŽIUS PRIE ALAUS AR VYNO

II dienos meniu ▸ Pasirinkti vieną iš sriubų ir karštų patiekalų:

  • 1. Sriubos

    Raugintų kopūstų sriuba / Šviežių daržovių sriuba / Rūgštynių sriuba / Aštri meksikietiška sriuba / Šaltibarščiai

  • 2. Karšti patiekalai

    Kiaulienos šonkauliukai / Parūkytos dešrelės / Kastinys su bulvėmis / Kaimiški zrazai

užkandžiai prie alaus

MENIU GALITE ATSISIŲSTI ČIA