Mano Gargždai



Prie Vėžaičių apsivertė autobusas, žuvo žmogus, 6 sužeisti

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Policijos departamento duomenimis, šeštadienį, apie 4 val., Klaipėdos r., ties Vėžaičiais, slidžiame kelyje apsivertė maršrutinis autobusas „Setra“, priklausantis Vilniaus autobusų parkui. Autobusas važiavo iš Vilniaus į Klaipėdą.

 

Avarijos metu vienas žmogus žuvo. Ant šono nuvirtusiame autobuse buvo 8 keleiviai ir du vairuotojai. Į ligoninę išvežti 6 sužaloti keleiviai.

Magistralėje prie Vėžaičių autobuso vairuotojas, bandydamas apvažiuoti prieš tai avarijas patyrusius automobilius (vienas buvo atsitrenkęs į atitvarus, kitas apsisukęs kelyje), nesuvaldė autobuso, jis nuvažiavo nuo kelio ir virto ant šono.

Per avariją žuvo antrasis vairuotojas (1964 m. gim.), sėdėjęs keleivio vietoje už vairuotojo. Vyriškis iškrito per virstančio autobuso langą ir buvo prispaustas. Sužeisti autobuso keleiviai, tarp jų 1984 m. gimusi Baltarusijos pilietė, kuriai diagnozuota politrauma, gydoma reanimacijos skyriuje, 1993 m. gimęs vaikinas, kuriam diagnozuotas kairio žastikaulio lūžimas, gydomas traumatologiniame skyriuje, 1997 m. Palangos miesto gyventoja į medikus kreipėsi pati, jai diagnozuotas stipinkaulio lūžimas.

Autobusą vairavęs vyras pasakojo, kad apie 3 val. Kryžkalnio autobusų stotyje pasikalbėjo su kolega, kuris važiavo nuo Klaipėdos, apie tai, kad kelias nuo pajūrio geras, neslidus.

Vyriškio teigimu, iki avarijos jis važiavo 80 km/val. greičiu.

 

VEdid WWW

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 326 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,