Mano Gargždai



Savaitgalį – nelaimių keliuose virtinė

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay nuotr. Asociatyvi Pixabay nuotr.

Praėjusį savaitgalį priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo tarnybai darbo netrūko. Teko gesinti užsidegusius automobilius ir skubėti į eismo įvykius.   

   

Šeštadienį, sausio 21 d., 00.59 val., Klaipėdos r., Kretingalės sen., Stančių k., Rentos g. automobilis nuvažiavo nuo kelio ir vertėsi ant stogo.

Visi automobiliu važiavę žmonės išlipo patys, prispaustų nebuvo. Ugniagesiai gelbėtojai automobilį „Opel Meriva“ pastatė ant ratų, užsuko dujas ir padėjo automobilį pakrauti ant techninės pagalbos automobilio.

01.15 ugniagesiai gelbėtojai iš pirmojo įvykio skubėjo į kitą, netoliese esantį iškvietimą. Klaipėdos r., Kretingalės sen., Stančių k., Rentos g., 500 m nuo Kalotės viaduko „Toyota Verso“ nuvažiavo nuo kelio į laukus ir atsitrenkė į krūmus. Automobilis buvo nuvažiavęs 50 m nuo kelio. Gelbėtojai automobilį išstūmė ant važiuojamosios kelio dalies.

03.20 val. Ugniagesiams gelbėtojams pranešta, kad Klaipėdos r., magistralėje Kaunas–Klaipėda, 286 km nuo kelio nuvažiavo autobusas. Tragiško įvykio metu žuvo žmogus.

Sekmadienį, sausio 22 d., apie 14 val., Gargžduose, Tilto g. degė transporto priemonė. Atvykus gelbėjimo tarnybai automobilis „Audi A6“ buvo apgesintas, iš variklio skyriaus rūko dūmai. Gelbėtojai atjungė akumuliatorių, užsuko dujų įrangos balioną, patraukė automobilį į kelkraštį. Gaisro metu apdegė ir apsilydė variklio skyriaus degios dalys.            

Apie 15 val. priešgaisrinei gelbėjimo tarnybai pranešta apie degančią transporto priemonę Klaipėdos r., Dovilų sen., Kiškėnų k. Atvykus ugniagesiams gelbėtojams degė automobilis „Toyota Corolla“. Gaisro metu išdegė variklio skyrius, išsilydė priekinis bamperis, skilo priekinis stiklas, aprūko automobilio salonas.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 512 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,