Mano Gargždai



„Bangos“ mergaitės – Lietuvos čempionės

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Sausio 21 dieną Gargžduose vykusiose Lietuvos mergaičių, gimusių 2006 metais ir jaunesnių, finalinėse varžybose „Bangos“ mergaitės iškovojo čempionių vardą.

 

A grupėje rungtyniavusios gargždiškės rungtynėse prieš Vilniaus MFK „Žalgiris“ komandą po Ū. Stanevičiūtės įvarčio pirmos išsiveržė į priekį, tačiau baigiantis kėliniui vilnietės rezultatą išlygino.

Antrajame kėlinyje vyko apylygis žaidimas, progų pasižymėti turėjo abi komandos, bet finalinis teisėjo švilpukas užfiksavo lygiąsias.

Antrose rungtynėse Kauno FM „Tauras“ komanda 3:1 įveikė vilnietes. Paskutinėse grupės rungtynėse „Bangos“ merginos intensyviai pradėjo susitikimą ir po dviejų A. Streckytės įvarčių išsiveržė į priekį. Antrajame kėlinyje bangiškių gretose pasižymėjo Ū. Stanevičiūtė, A. Streckytė ir G. Cemnolonskytė, o „Banga“ šventė ne tik užtikrintą pergalę rezultatu 5:0, bet ir iškovojo kelialapį į finalą.

Dideliu intensyvumu pradėjusios finalinį susitikimą prieš „Klaipėdos FM“ ekipą, bangiškės netikėtai praleido kuriozinį įvartį, tačiau jau po kelių minučių, po pakelto kampinio Ū. Stanevičiūtė rezultatą išlygino. Antrajame kėlinyje užtikrintai rungtyniavusios gargždiškės po A. Streckytės ir Ū. Stanevičiūtės įvarčių šventė pergalę rezultatu 3:1.

 

Galutinė komandų rikiuotė:

1. Gargždų „Banga“;

2. „Klaipėdos FM“;

3. Kauno FM „Tauras“;

4. „Ukmergės SC“;

5. Vilniaus MFK „Žalgiris“;

6. „Panevėžio FA“.

 

Geriausios finalinių varžybų žaidėjos: Ū. Stanevičiūtė (Gargždų „Banga“); U. Žvingelytė („Klaipėdos FM“); G. Diškevičiūtė (Kauno FM „Tauras“); V. Ivanauskaitė („Ukmergės SC“).

Lietuvos čempionėmis „Bangos“ gretose tapo: M. Mikalauskytė, K. Jonelytė, E. Godiliauskaitė, A. Streckytė, Ū. Stanevičiūtė, G. Cemnolonskytė, U. Jonelytė, E. Tamošauskaitė ir B. Jurjonaitė. Komandą į pergalę vedė treneris S. Alsys ir trenerio asistentas L. Gedmintas.

 

Varžybų akimirkos – VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 167 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,