Logo
 Spausdinti šį puslapį

Sendvario seniūnijoje pristatyta 2016 m. veiklos ataskaita

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Sendvario seniūnijos nuotr. Sendvario seniūnijos nuotr.

Antradienį, sausio 24 d., Sendvario seniūnijoje seniūnaičiams bei bendruomenių vadovams buvo pristatyta seniūnijos veiklos ataskaita už 2016 metus. Ataskaitos pristatyme dalyvavo Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktorius Sigitas Karbauskas, Tarybos nariai Aivaras Vasylius ir Raimondas Simonavičius.

 

Administracijos direktoriui Sigitui Karbauskui tiek bendruomenės, tiek seniūnaičiai dėkojo už pagalbą, suteikiamą iškilus problemoms, už netradicinius sprendimus, kurie gelbsti sunkią akimirką. Taip pat bendruomenių atstovai išsakė problemas dėl kelių priežiūros ir prašė skirti tam skirti daugiau lėšų. Kalbėta, kad seniūnijoje trūksta švietimo įstaigų, aptartos ir kitos problemos.

Administracijos direktorius pasidžiaugė seniūnijos veikla, palinkėjo stiprybės, nes ne visos problemos lengvai ir greitai išsprendžiamos. Svarbiausia, kad visos jos yra išklausomos ir joms ieškoma sprendimų. Administracijos direktorius priminė susirinkusiesiems, kad yra rengiamas privataus ir viešo sektoriaus investicinis projektas, kurį įgyvendinus atsirastų dar viena švietimo įstaiga su sporto-kultūros sale. Taip pat iki 2017 rudens turėtų iškilti naujas darželio pastatas Slengiuose su valgykla.

Pristatyme kalbėtasi apie labiausiai žmonėms matomas problemas: kelių būklę, lauko apšvietimą, susisiekimo problemas bei tikėtasi, kad palengva gyvenimas priemiestinėje Sendvario seniūnijos teritorijoje keisis.

Artėjant seniūnaičių rinkimams, aptartos galimos seniūnaitijų korekcijos. Susitikimo pabaigoje Sendvario seniūnijos seniūnė Loreta Kuprienė padėkojo jau kadenciją greit baigsiantiems seniūnaičiams už jų pastangas, geranoriškumą, pasiūlymus bei taiklią kritiką ir kvietė aktyviai dalyvauti naujuose seniūnaičių rinkimuose ir taip prisidėti prie geresnio gyvenimo kūrimo. Seniūnė kvietė visus geranoriškai, vieningai, konstruktyviai diskutuoti, prisidėti prie įvairių iniciatyvų, kad Sendvario seniūnijoje tikrai būtų gera gyventi.

 

Ataskaitą galite parsisiųsti ČIA.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,