Mano Gargždai



„Auksiniai aitvarai“ įteikti besirūpinantiems Veiviržėnų gerove (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Sandros Vaičienės nuotr. Sandros Vaičienės nuotr.

Vakar, sausio 26-ąją, Veiviržėnų kultūros centre rinkosi rėmėjai – vyko „Auksinio aitvaro“ padėkos vakaras. Jame miestelio bendruomenės ir įstaigų – mokyklos, kultūros centro, seniūnijos, amatų centro, klebonijos – atstovai pagerbė labiausiai praėjusiais metais prisidėjusius prie Veiviržėnų gerovės.

 

Svečiai bendravo neformalioje aplinkoje, turėjo galimybę pasiklausyti Veiviržėnų kultūros centro kvarteto (vad. Regimanto Šilinsko) ir kvarteto iš Klaipėdos pasirodymų, įrašyti palinkėjimą svečių knygoje.

Pirmoji „Auksinio aitvaro“ padėka įteikta Klaipėdos rajono savivaldybei. Dėkota už tai, kad ji visada atsiliepia į veiviržėniškių kreipimąsi gerinti ir gražinti miestelį. Pastaraisiais metais nuveikta nemažai prasmingų darbų – praskriejo gražus Veiviržėnų miestelio 505-ių metų jubiliejinis renginys, įrengtos naujos futbolo ir lauko treniruoklių aikštelės, gražėja upės Veiviržo slėnis,  aktyviai veikia Amatų centras, patraukliu traukos centru tapo biblioteka, gimnazijos bendrabutis ir darželis, skirtos papildomos lėšos gimnazijos pirmo aukšto fojė remontui, pradėta Veiviržėnų klebonijos pastato renovacija.

Dar vienu „Auksiniu aitvaru“ atsidėkota UAB „Garant“. Ši įmonė kreipėsi į seniūniją su noru padėti sunkiai gyvenančiai šeimai. Jos dėka vienuose namuose buvo pakeistas langas, padarytas kosmetinis remontas, sutvarkyta elektros instaliacija, buvo nupirkta dviejų aukštų lova ir patalynė vaikams. Didžiuliam džiaugsmui dar viena šeima galėjo pasidžiaugti šios įmonės skleidžiamu gerumu: sunkiai besiverčiančios šeimos vaikams nupirkti rūbai ir avalynė.

„Auksinis aitvaras“ skriejo ir į Valdo ir Danieliaus Jucių rankas. Didžiausias metų renginys – tradicinė vasaros šventė „Prie Veiviržo“ neapsieina be šių žmonių pagalbos. Norint įgyvendinti visus sumanymus, novatoriškas idėjas yra būtinos finansinės lėšos.

„Didžiuojamės, kad Veiviržėnų miestelis išsiskiria nuoširdžiu bendradarbiavimu tarp visų įstaigų, o  organizuojant renginius rėmėjai visada atsiliepia į pagalbos šauksmą“, – nuolatiniams rėmėjams dėkojo renginio organizatoriai.

Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazija už pagalbą „Auksiniu aitvaru“ dėkojo UAB „Vakarų medienos grupei“. Įmonės dėka bendruomenė džiaugiasi nauja santechnikos įranga, baldais ir šviestuvais, kurie atnaujino ir papuošė gimnazijos erdves.

Veiviržėnų bendruomenė jau daugelį metų didelį dėmesį skiria slėnio, kuriame vyksta pagrindinės miestelio vasaros šventės, sutvarkymui. Šie metai tai pat buvo ne išimtis, buvo nuspręsta sutvarkyti vasaros estrados aikštelę, prie jos įrengiant stacionarius suolelius žiūrovams.

„Auksiniu aitvaru“ buvo pagerbta įmonė UAB „Heidelbergcement Klaipėda“, padovanojusi betoną Veiviržėnų miestelio vasaros estrados aikštelės remontui.

Paskutinis „Auksinis aitvaras“ atiteko VšĮ „Gargždų futbolas“. Veiviržėniškiai džiaugėsi įstaigos iniciatyva įrengti dirbtinės žolės futbolo aikštę miestelyje. Dėl šios infrastruktūros Veiviržėnų gyventojai turi galimybę sportuoti beveik visus metus ir ugdyti savąją futbolininkų kartą.

 

„Auksinio aitvaro“ vakaro akimirkos – Sandros Vaičienės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 271 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,