Mano Gargždai



Šalį sukrėtusiai tragedijai neabejingi ir gargždiškiai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Akcija „Gedulo ir vilties savaitgalis: žvakė už kiekvieną vaiką“ Gargžduose. A. Rimkuvienės nuotr. Akcija „Gedulo ir vilties savaitgalis: žvakė už kiekvieną vaiką“ Gargžduose. A. Rimkuvienės nuotr.

Penktadienį Gargžduose ant Savivaldybės aikštėje esančio fontano atbrailų sužibo kelios dešimtys žvakučių. Šalį sukrėtusiai tragedijai, kai Kėdainiuose mirtinai buvo sumuštas keturmetis berniukas, neliko abejingi ir Klaipėdos rajono gyventojai.

 

12 val. prie fontano būriavosi kelios dešimtys žmonių, žvakutes uždegė ir Gargždų socialinių paslaugų centro, seniūnijos bei kitų įstaigų atstovai.

Į simbolinę akciją „Gedulo ir vilties savaitgalis: žvakė už kiekvieną vaiką“ gyventojus socialiniame tinkle kvietė visuomenininkė, iniciatyvos „Trys seserys“ įkūrėja Rima Olberkytė-Stankus.

Ji visą savaitgalį ragina žmones uždegti gedulo ir vilties žvakutes, į kvietimą atsiliepė daugybė gyventojų, kurie šią akciją palaiko savo gyvenvietėse.

„Kviečiu gedulo savaitgaliui už kiekvieną žuvusį vaiką, už kiekvieną vaiką, prieš kurį smurtaujama, už kiekvieną mažą žmogų – mūsų šalies pilietį, mūsų ateitį ir mūsų turtą, uždegti vilties ir gedulo žvakę kaip palaikymo jiems ženklą ir pasakyti aiškų NESUTINKU su tuo, kas vyksta mūsų šalyje“, –  kvietime rašo moteris.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 244 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,