Mano Gargždai



„Gargždų pramogos“ kviečia švęsti penkerių metų gimtadienį

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
„Gargždų pramogos“ kolektyvas. „Gargždų pramogos“ kolektyvas.

Penkeri metai. Tiek jau šį šeštadienį, vasario 4-ąją, švęs Gargžduose įsikūręs aktyvaus laisvalaikio kompleksas „Gargždų pramogos“. Vandens pramogų ir sportinių veiklų įvairove džiuginančią erdvę per penkerius metus išbandė ne tik vietiniai, bet ir užsienio šalių turistai.

 

 „Gargždų pramogų“ administratorė Evelina Siminauskienė atviravo, kad mėgstamiausios lankytojų pramogos šaltuoju metų laiku neabejotinai yra baseinas ir garinė pirtis bei sauna. Vasarą „Gargždų pramogas“ užplūsta vaikai – čia organizuojamos stovyklos, į kurias integruotos ir plaukimo treniruotės. Taip pat pasimėgauti sporto galimybėmis – krepšinio, tinklinio aikštele, teniso kortais ar tiesiog pailsėti iškylaujant poilsio zonoje atvyksta ne tik Vakarų Lietuvos gyventojai, bet ir užsienio turistai.

E. Siminauskienė prisiminė, kad šiemet sulaukė didžiulio skaičiaus svečių iš svetur. Šeši poilsio kambariai, vasarą buvo užpildyti poilsiautojų iš Prancūzijos, Latvijos, Italijos.

Anot įmonės administratorės, svečius vilioja galimybė pigiau nei pajūryje išsinuomoti kambarius, pailsėti nuo miesto šurmulio.

„Yra baseinas, jeigu būtų blogas oras, taip pat lauko aikštynai, ramesnė aplinka, pigesnis apgyvendinimas“, – privalumus vardijo „Gargždų pramogų“ atstovė.

 

Lauko aikštynai ir poilsio erdvės. „Gargždų pramogos" nuotr.

 

 

Pamėgo senjorai ir šeimos

E. Siminauskienė pasakojo, kad „Gargždų pramogas“ dažniausiai renkasi ne jaunimas, bet šeimos su vaikais. Taip pat sulaukiama daugybės senjorų – pirkdami abonementus jie gali po 2 val. mėgautis baseinais ir pirtimis vos už 5 eurus. Viena iš paslaugų, kuri dažniausiai perkama dovanoms – masažai.

„Visi pavargę nuo darbų, tad atsipalaiduoti padedantis masažas – populiari dovana. Dažniausiai juos perka vyrai, draugai“, – pasakojo E. Siminauskienė.

 Masažo meistrė pageidaujantiems atliks klasikinį, atpalaiduojantį, sportinį, segmentinį, anticeliulitinį, nėščiųjų masažą ar masažą su karštais akmenimis. Visiškai neseniai pasiūlyta naujovė – japoniškas „Kobido“ veido masažas.

„Gargžduose turbūt nėra tokios vietos, kur dar būtų galima jį pasidaryti. Pati neseniai išbandžiau, tikrai sužavėjo“, – pasakojo gimtadienį švenčiančios įmonės darbuotoja, pridurdama, kad Lietuvoje šio masažo subtilybių moko vos keletas specialistų.

Anot „Gargždų pramogų“ atstovės, tai ypatingas masažas, kurį sugeba atlikti tik labai profesionalios masažuotojos, net valandos trukmės masažas pasižymi greitais, lengvais ritmiškais smūginiais judesiais.

 

Išsiskiria jaukia erdve ir aptarnavimo kokybe

„Gargždų pramogų“ komplekse lankytojų kokybišką poilsį užtikrina 10-ies žmonių personalas. Kolektyvas itin rūpinasi kiekvienu klientu, stengiasi pažinti jų poreikius: „Būna, kad senjorų ir vaikus, ir anūkus pažįstame. Yra tokių, kurie bent kartą per savaitę apsilanko pas mus nuo pat atsidarymo“.

Administratorė pasakojo, kad buvo ir toks atvejis, kai į kompleksą atvykstantys poilsiautojai pakliuvo į avariją, kurios metu buvo apdaužytas automobilis.

„Skambinome į visus autoservisus, padėjome ir automobilį sutvarkyti, ir apgyvendinti. Žmonės išvažiavo patenkinti“, – prisiminė E. Siminauskienė.

Pasiteiravus, kuo „Gargždų pramogos“ išsiskiria nuo konkurentų, administratorė pastebėjo, kad žmonės dažnai pasidžiaugia, kad baseinas yra saugus ir negilus (nuo 1 m iki 1, 4 m gylio), taip pat labai šiltas – vandens temperatūra – 31,5 laipsnio.

Nemažai klientų atviravo, kad čia lankytis jiems maloniau nei dideliame komplekse – yra mažiau žmonių, tad ramesnė, intymesnė ir jaukesnė aplinka. Be to, lankytojai giria čia nuolat užtikrinamą švarą ir tvarką.

 

Myli sportininkus

„Gargždų pramogas“ neabejotinai galima sieti su sportu. Įmonė nuolat remia Klaipėdos rajono krepšinio, futbolo komandas.

„Turime begalę taurių, visa stiklinė lentyna užpildyta“, – sportininkų pasiekimais džiaugėsi įmonės atstovė.

Vienas didžiausių čia vykusių renginių – „Sportadienis“. Jo metu sportininkai užpildė komplekso lauko aikštynus: susirinkusieji kovojo įvairiose sporto varžybose.

 

Gimtadienį švęs havajietiškai

Šeštadienį, vasario 4-ąją, gimtadienio proga visų apsilankiusiųjų baseino ir pirčių zonose lauks 25 proc. nuolaida, tokia pat nuolaida bus taikoma ir visiems masažams.

„Kiekvieną sutiksime su staigmena“, – intrigavo įmonės atstovė.

Jos teigimu, gimtadieniui pasirinkta havajietiška tema, vakare nuo 21 val. bus atidarytas kokteilių baras, skambės muzika. Kiekvienas galės jaustis laisvai – pliuškentis baseine ar bendrauti su draugais.

Sekti „Gargždų pramogų“ naujienas ar laimėti nemokamą apsilankymą galima įmonės feisbuko paskyroje ČIA.

 

 

Komplekso „Gargždų pramogos“ aplinka:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 265 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,