Mano Gargždai



Gyventojai skundžiasi dėl šiukšlyno prie namo

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Redakcijos nuotr. Redakcijos nuotr.

Penktadienio rytą į redakciją kreipėsi Gargždų Melioratorių gatvės 8-ojo namo gyventoja, negalinti daugiau kęsti netvarkingos namo aplinkos ir visur besimėtančių šiukšlių.

 

Prisistatyti nenorėjusi moteris pasakojo, kad nuo praėjusių metų balandžio nesirūpinama namo aplinka, nesamdoma valytoja, o su pirmininku Robertu Paulausku dėl tvarkos susitarti neįmanoma, vyras esą nekelia ragelio, kai bandoma jam skambinti.

„Namas skendi šiukšlėse, darosi gėda gyventi tokiame name. Pirmininkas sako, kad neranda, kas dirbtų už siūlomus pinigus ir liepia šluotis patiems“, – teigė pagalbos prašanti namo gyventoja.

Susisiekus su namą administruojančios bendrijos pirmininku R. Paulausku, šis patikino, kad problema žinoma, o sprendimą tikimasi rasti artimiausiu metu vyksiančiame ataskaitiniame namo susirinkime.

Vyras paaiškino, kad minėtas namas neturi kiemo zoną tvarkančios valytojos, jos ieškoma, tačiau niekas nenori dirbti už mažesnį nei 100 eurų per mėnesį į rankas atlygį. Esą vasario pabaigoje ar kovo pradžioje vyksiančiame susirinkime bus nuspręsta, kiek gyventojai gali skirti šiam naujam etatui išlaikyti.

„Kiek kvietėme, žiūrėjome, be 100 eurų niekas neina dirbti. Darbo vieta kainuotų 170 eurų. Tai yra daug. Čia ne vieno namo, o daugelio namų problema“, – sakė R. Paulauskas.

Pirmininkas pasakojo, kad anksčiau šiukšlinių nebuvo, jos prie kiekvienos laiptinės buvo pastatytos nuorūkoms mesti. R. Paulauskas buvo įsitikinęs, kad gyventojai turėtų patys būti sąmoningesni ir eidami pro šalį išmesti šiukšles. Juolab, kad taip esą daro dvi Melioratorių g. 8 namo laiptinės, o problemos kyla tik prie vienos iš jų.

„Šiukšles gali išsinešti ir gyventojai, pabambėti visi galime“, – akmenį į gyventojų daržą metė namą administruojančios bendrijos pirmininkas.

1 komentaras

  • Na jeigu gyventoja nebegali kęsti netvarkingos namo aplinkos, tai tegu rodo pavyzdį ir susitvarko. Negi sunku paimti tą šiukšlių kibirą ir išpilti į konteinerį? Ar pakelti nuo žemės šiukšlę?

    Pranešti Julius Pirmadienis, 2017 vasario 13 10:09 Komentaro nuoroda

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 278 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,