Mano Gargždai



Badmintono dvejetų turnyre – atkaklios kovos

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Sporto centro nuotr. Sporto centro nuotr.

Vasario 16 dieną Klaipėdos rajono savivaldybės sporto centro salėje vyko badmintono dvejetų turnyras skirtas Lietuvos valstybės atkūrimo dienai paminėti. Varžybose dalyvavo 6 komandos, kurios rungtyniavo vieno rato sistema.

 

Pirmas keturias vietas užėmusios komandos pateko į kitą varžybų etapą – pusfinalį, o 5–6 vietas užėmusios ekipos iškrito iš tolimesnių kovų.

Pirmajame pusfinalyje susitiko pirmą vietą grupėje užėmę Tomas Tamošauskas ir Aurelijus Staponka su ketvirtą vietą pelniusiais Rolandu Juknevičiumi ir Aušra Juknevičiene. Pergalę rezultatu 3:1 iškovojo T. Tamošausko ir A. Staponkos duetas.

Kitame pusfinalyje susitiko Edmundo Daukinčio ir Domo Bočkaus pora su Mindaugo Rimgailos ir Pauliaus Pociaus pora. Rezultatu 3:1 pergalę pasiekė E. Daukinčio ir D. Bočkaus komanda.

Atkakliai vyko varžybos dėl trečios vietos, kuriose M. Rimgailos ir P. Pociaus pora tik po atkaklios kovos rezultatu 3:2 įveikė Rolando ir Aušros Juknevičių komandą.

Įtempta kova vyko ir dėl 1-os vietos varžybose, kuriose susitiko E. Daukinčio ir D. Bočkaus komanda su T. Tamošausko ir A. Staponka pora. Įnirtingai didžiąją varžybų dalį varžovams priešinęsi E. Daukintis ir D. Bočkus vis dėlto pristigo jėgų ir sėkmės bei pralaimėjo varžybas rezultatu 1:3.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 316 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,