Mano Gargždai



Kvietiniškiai bičiuliavosi su kaimynais iš Vaitelių (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Justinos Diglytės nuotr. Justinos Diglytės nuotr.

Vasario 17 d. Kvietiniai penktus metus iš eilės tęsė pažintį su kaimyninėmis bendruomenėmis. Šiemet kvietiniškiai į svečius pasikvietė kaimynus iš Vaitelių.

 

Vakaronės dalyvius pradžiugino Dauparų-Kvietinių seniūnės J. Čekuolienės dovana – senjorų klubo mišraus vokalinio ansamblio „Klaipėda“ (vad. Kazys Kšanas) koncertas. Po šio pasirodymo renginio dalyvius nuo kėdžių pakėlė šaunieji Veiviržėnų kultūros centro Daukšaičių kaimo kapelos „Ritin dobil“ (vad. Jaroslavas Barabuška) vyrai. Vakaro vedėjos L. Ronkienė ir R. Paulikienė teatralizuotai vedė jubiliejinį renginį.

Dauparų-Kvietinių seniūnė J. Čekuolienė, abiejų bendruomenių lyderiai A. Girtas ir R. Bernotas  apdovanojo kaimyniškiausius kaimynus. Tarybos narė A. Norvilienė tarė sveikinimo žodį ir apdovanojo aktyviai besiburiančią Vaitelių bendruomenę.

Linksmai pasišnekučiavę, vieni kitus pasveikinę ir artimiau susipažinę, grožėjomės abiejų bendruomenių prisistatymais. Vaiteliškiai nustebino vieningu, jautriu ir nuoširdžiu pasirodymu: iškepta namine duona, dainomis ir pačių sukurtu filmu apie Vaitelius. Kvietiniškė daugiametė kultūros darbuotoja I. Ronkienė pristatė savo darbų parodą, o jos draugė ir geriausia kaimynė A. Venckienė apipynė ekspoziciją eilėmis. Tiesa, užpuolusi gripo epidemija šiek tiek sumažino šventės dalyvių gretas, tačiau neatėmė iš susirinkusiųjų noro šokti, bendrauti ir kaimyniškai pasibūti.

Dėkojame:

•   Mieliems kaimynėliams iš Vaitelių, kad nepasididžiavo ir taip šauniai mus savo apsilankymu pradžiugino.

•   Gargždų kultūros centro direktorei B. Oželienei už suteiktą galimybę atvežti į renginį kolektyvą iš Klaipėdos;

•   Dauparų-Kvietinių seniūnei J. Čekuolienei ir seniūnijos darbuotojams už pagalbą;

•   Rėmėjams: Klaipėdos raj. savivaldybei, UAB „Apdailos fabrikui“, Kvietinių bendruomenės centrui ir „Brožių virtuvei“;

•   Kvietinių bendruomenės centro valdybos narei, floristei L. Ronkienei už pavasarėjančiomis kompozicijomis „pražydusią“ šventės erdvę ir pagalbą organizuojant bei vedant renginį;

•   Kvietinių bendruomenės centro valdybos nariams N. Daubariui ir T. Valaičiui už pagalbą;

•   Informaciniams rėmėjams: Klaipėdos rajono laikraščiui „Banga“, naujienų portalui „Mano Gargždai“.

 

Renginio akimirkos – Justinos Diglytės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 402 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,