Mano Gargždai



Kvadrato varžybose stipriausi doviliškiai

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
Vėžaitiškių palaikymo komanda (S.Gulbino fotografija) Vėžaitiškių palaikymo komanda (S.Gulbino fotografija)

Vėžaičiuose baigėsi Lietuvos olimpinio festivalio Klaipėdos rajono kaimo mokyklų berniukų ir mergaičių kvadrato varžybos.

Berniukų finale dėl I vietos susikovė šeimininkų iš Vėžaičių ir Dovilų komandos. Įtempta ir emocinga, didelio žiūrovų palaikymo sulaukusi kova baigėsi doviliškių naudai - 2:1. Taigi, kelialapis į zonines varžybas atiteko Arūno Šimkevičiaus vadovaujamiems berniukams.

Į kalėdiškai papuoštą Vėžaičių pagrindinę mokyklą atvyko 2001-2002 metais gimusių berniukų komandos iš Judrėnų (treneris Andrius Černeckis), Veiviržėnų (trenerė Regina Paulauskaitė), Dovilų (treneris Arūnas Šimkevičius), Endriejavo (treneris Stasys Vyšniauskas) ir Vėžaičių (trenerė Birutė Ruigienė).

Sužaidus tarpusavyje paaiškėjo, kad V vieta atiteko endriejaviškiams, IV (su viena pergale) – judrėniškiams, III (su dviem pergalėm) – Veiviržėnų J.Šaulio gimnazijos atstovams.

Mergaičių finale sėkmė lydėjo taip pat doviliškes. Jos sutriuškino Vėžaičių komandą, III ir IV vietas pasidalino Veiviržėnų ir Plikių komandos.

Taip pat paaiškėjo, kurie vaikai, gimę 2003 ir jaunesni, geriausiai žaidžia kvadratą. Mišrių komandų finale nenugalimi vėl pasirodė doviliškiai. 

S.Gulbino nuotraukų galerija:

1 komentaras

  • Gėda, jog žurnalistai iki šiol nežino, jog Veiviržėnuose yra J. Šaulio gimnazija. Juk ir pagooglinti galima, jei ko nežinai...

    Pranešti Saulė Antradienis, 2013 gruodžio 10 18:10 Komentaro nuoroda

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 339 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,