Mano Gargždai



Gargždų modeliuotojai iš konkurso Lenkijoje grįžo ne tuščiomis

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centro stendinio modeliavimo būrelio nuotr. Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centro stendinio modeliavimo būrelio nuotr.

Vasario 24–25 d. Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centro stendinio modeliavimo būrelio nariai viešėjo Lenkijos mieste Rypine. Ten jie dalyvavo Sporto centre vykusiame konkurse.

 

Būrelio vadovui P. Sungailai teko padirbėti ir konkurso vertinimo komisijoje.

Konkursas vyko tik dviejose amžiaus grupėse: jaunimo ir suaugusiųjų. Taigi, nugalėjo geriausieji. Pirmas vietas iš gargždiškių pelnė Brigita Ronkytė (GVJLC) architektūros ir figūrėlių kategorijose (jaunimo). Ignas Sungaila buvo pirmas artilerijos ir antras architektūros kategorijose (jaunimo).

Stasio Maskolaičio (Klaipėda – W. M. C. Models klubas) Porambkos bažnytėlė jau baigia užkariauti visą Lenkijos modeliuotojų visuomenę – pelnyta pirma vieta suaugusių architektūros kategorijoje. Denis Sinelnikov (Klaipėda W. M. C. Models klubas) laimėjo antrą vietą geležinkelio technikos ir pirmą vietą ratinės technikos kategorijose suaugusiųjų amžiaus grupėje. Be to, B. Ronkytė dar laimėjo vieną iš 4 specialių prizų – geriausias jaunimo amžiaus grupės modelis.

Artimiausiu metu Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centro stendinio modeliavimo būrelio nariaiplanuoja dalyvauti ir kituose konkursuose: kovo 17–19 d. – III Novy Tomyšl (Lenkija) popierinių modelių konkurse ir balandžio 6–10 d. – Čekijos „Papirova Liga“ konkurse „Zlata Praha 2017“.

 

Daugiau nuotraukų iš konkurso Lenkijoje galite pažiūrėti ČIA.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 272 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,