Mano Gargždai



Sergejus Maslobojevas kops į Klaipėdos ringą

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
ŽVAIGŽDĖ. Sergejus Maslobojevas pastaruoju metu skina vieną po kitos pergales tarptautiniuose turnyruose ir yra itin šiltai sutinkams užsienio šalyse. Dainiaus LABUČIO (ELTA) nuotr. ŽVAIGŽDĖ. Sergejus Maslobojevas pastaruoju metu skina vieną po kitos pergales tarptautiniuose turnyruose ir yra itin šiltai sutinkams užsienio šalyse. Dainiaus LABUČIO (ELTA) nuotr.

Klaipėdos kovinio sporto mėgėjai džiūgauja - paaiškėjo, kad gruodžio 21 dieną Klaipėdos „Švyturio“ arenoje vyksiančiame grandioziniame kovų turnyre „Big fight“ į ringą kops vienas geriausių mūsų šalies kovotojų klaipėdietis Sergejus Maslobojevas, labiau žinomas Kuvaldos pravarde.

26-erių kovotojas lapkričio mėnesio pabaigoje Liepojoje (Latvija) vykusiame bokso turnyre „Bigger's Better“ nukautavo tris varžovus ir tapo varžybų nugalėtoju. Tai jam garantavo kelialapį į superfinalą, kuris vyks gruodžio 13 dieną Lisabonoje (Portugalija).

Iš pradžių buvo manoma, kad dėl to Sergejus nebedalyvaus Klaipėdoje, tačiau prieš kelias dienas „Big fight“ turnyro organizatoriai sulaukė kovotojo skambučio ir patvirtinimo, kad jis pasiryžęs pasirodyti ir savo gimtojo miesto auditorijai.

„Sergejus - tikras vyras, demonstruojantis tvirtą charakterį. Jis sakė, kad spės grįžti iš Portugalijos ir kausis gimtajame uostamiestyje. Dė to mes labai džiaugiamės. Jis tikrai papuoš turnyrą“, - „Vakarų ekspresui“ sakė vienas iš renginio organizatorių Zigmas Baitis.

S. Maslobojevas kovos menų paslapčių mokėsi Klaipėdoje, nuolat gynė savo miesto garbę, tačiau jau porą metų jis gyvena, sportuoja ir vaikus treniruoja Vilniuje.

Jo iškovotų titulų sąrašas itin ilgas. Vieni iš svarbiausių titulų: pasaulio sunkiasvorių kikbokso čempionas, Europos sunkiasvorių kovų be taisyklių čempionas, Lietuvos kovų be taisyklių čempionas, Baltijos šalių Tailando bokso (Muay Thai) čempionas, „King of Kings K-1 Europe Grand Prix 2011 Vilnius“ nugalėtojas, Europos kikbokso vicečempionas.

„Artimiausiu metu paskelbsime Sergejaus varžovą „Big fight“ turnyre. Laukia išties įdomi kova“, - džiaugėsi organizatoriai.

Į Klaipėdoje rengiamą „Big fight“ turnyrą sutiko atvykti pastaruoju metu Amerikoje besitreniruojantis Europos MMA čempionas ir įvairių tarptautinių turnyrų dalyvis Egidijus Valavičius. Jis metė pirštinę gerai kovinio sporto pasaulyje pažįstamam armėnui Vahanui Bojukjanui (Vahan Bojukyan).

Pastarojo Armėnijos sportininko iškovoti titulai įspūdingi: daugkartinis Europos MMA čempionas, Armėnijos sambo imtynių ir džiudžitsu čempionas, Europos sambo vicečempionas.

Taip pat turnyre varžysis dar vienas žinomas klaipėdietis Kirilas Pšonko. Šis Dmitrijaus Baranovskio auklėtinis kovos pagal bokso taisykles.

Į Klaipėdą gruodžio 21 dieną ketina atvykti geriausi Armėnijos, Vokietijos, Čekijos, Estijos, Latvijos, Lenkijos, Rusijos, Baltarusijos ir Lietuvos kovotojai. Dar vyksta derybos su Vokietijos, Olandijos ir Anglijos kovotojais.

Anot Lietuvos K-1 federacijos prezidento Romualdo Navicko, Klaipėdoje vyksiantis turnyras prilygs pasaulio lygio aukštos klasės turnyrams.

„Tai Klaipėdai bus kažkas naujo, nematyto. Tokio lygio turnyras Klaipėdoje organizuojamas pirmą kartą per visą istoriją. Susidomėjimas iš užsienio šalių kovinio sporto atstovų tik auga“, - aiškino K-1 federacijos prezidentas.

„Big fight“ turnyre lietuviai kovos prieš užsienio šalių atstovus. Bus skaičiuojamos pergalės ir paskelbta, kuri rinktinė - lietuvių ar užsieniečių - pajėgesnė. Lietuvos rinktinei vadovaus gerai pažįstamas treneris, „Titano“ atstovas Marius Misiūnas.

Iš viso turnyre numatyta surengti 10 dvikovų. 6 iš jų pagal K-1, 2 - pagal MMA, 1 - pagal Tailando bokso ir 1 - pagal bokso taisykles. Planuojama surengti įspūdingą šou. Renginys turėtų trukti maždaug 5 valandas.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 190 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,