Mano Gargždai



Savivaldybės vadovai dalyvaus pasitarimuose

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

Klaipėdos rajono savivaldybės vadovų savaitės darbotvarkėje – dalyvavimas Plikių ugniagesių naujos mašinos pristatyme, pasitarimas dėl Karklės sodybos tvarkymo ir dėl ES lėšų planavimo Priekulės ir Vėžaičių viešosios infrastruktūros tvarkymui bei kiti darbai.

 

Meras Vaclovas Dačkauskas pirmadienį 14 val. susitiks su menininku Vytautu Karčiausku. Antradienį 11 val. planuoja dalyvauti Plikių ugniagesių komandos naujos mašinos pristatyme. Šeštadienį dalyvaus Lietuvos Respublikos Seimo iškilmingame Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienos minėjime Seime.

 

Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė pirmadienį 13 val. dalyvaus Klaipėdos regiono turizmo tarybos posėdyje, o antradienį 11 val. – Plikių ugniagesių komandos naujos mašinos pristatyme.13 val. dalyvaus darbo grupės dėl išorinės reklamos įrengimo Klaipėdos rajone įkainių keitimo posėdyje.

Trečiadienį 10 val. dalyvaus pasitarime dėl Gargždų miesto 176 gyvenamųjų namų kvartalo paviršinio lietaus vandens surinkimo sprendinių įgyvendinimo, o 13 val. – pasitarime dėl Karklės sodybos tvarkymo. Ketvirtadienį 15 val. pirmininkaus Turizmo tarybos posėdžiui. Penktadienį 10 val. dalyvaus projektinių pasiūlymų dėl Pašto gatvės Jakuose pristatyme.

 

Mero pavaduotoja Violeta Riaukienė pirmadienį 14 val. susitiks su menininku Vytautu Karčiausku. Antradienį 14 val. dalyvaus pasitarime dėl ES lėšų planavimo Priekulės ir Vėžaičių viešosios infrastruktūros tvarkymui.

Trečiadienį 13 val. dalyvaus pasitarime dėl Karklės sodybos tvarkymo, o 16.30 val. – neformalioje aktyvių moterų popietėje Slengiuose. 18 val. dalyvaus parodos „Pavasariniai linkėjimai“ atidaryme Agluonėnų kultūros centre.

 

Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas pirmadienį 10 val. pirmininkavo pasitarimui dėl gyventojų nuotekų tvarkymo patikrų. 14 val. pirmininkaus pasitarimui dėl žemės sklypo Statybininkų g., Gargžduose, kuriame planuojama įrengti didelių konteinerių sandėliavimo aikštelę, o 15 val. – pasitarimui dėl A1 magistralės kelio.

Antradienį 9 val. pirmininkaus pasitarimui dėl veiklos plano lėšų, 11 val. dalyvaus Plikių ugniagesių komandos naujos mašinos pristatyme. 13 val. pirmininkaus darbo grupės dėl išorinės reklamos įrengimo Klaipėdos rajone įkainių keitimo pasitarimui, 14 val. – pasitarimui dėl ES lėšų planavimo Priekulės ir Vėžaičių viešosios infrastruktūros tvarkymui.

Trečiadienį 10 val. pirmininkaus pasitarimui dėl Gargždų miesto 176 gyvenamųjų namų kvartalo paviršinio lietaus vandens surinkimo sprendinių įgyvendinimo, o 13 val. – pasitarimui dėl Karklės sodybos tvarkymo.

Ketvirtadienį 9 val. pirmininkaus darbo grupės, sudarytos paruošti tvarką ir kriterijus inžinerinės infrastruktūros, susisiekimo sistemų perėmimo Savivaldybės nuosavybėn, posėdžiui.

 

Administracijos direktoriaus pavaduotojas Česlovas Banevičius pirmadienį 14 val. dalyvaus pasitarime dėl žemės sklypo Statybininkų g., Gargžduose, kuriame planuojama įrengti didelių konteinerių sandėliavimo aikštelę, 15 val. – pasitarime dėl A1 magistralės kelio.

Antradienį 10 val. pirmininkaus komisijos dėl automobilių stovėjimo aikštelės įrengimo valstybinėje žemėje posėdžiui. 13 val. dalyvaus darbo grupės dėl išorinės reklamos įrengimo Klaipėdos rajone įkainių keitimo pasitarime, o 14 val. – pasitarime dėl ES lėšų planavimo Priekulės ir Vėžaičių viešosios infrastruktūros tvarkymui.

Trečiadienį 10 val. dalyvaus pasitarime dėl Gargždų miesto 176 gyvenamųjų namų kvartalo paviršinio lietaus vandens surinkimo sprendinių įgyvendinimo, o 13 val. – pasitarime dėl Karklės sodybos tvarkymo. Penktadienį 10 val. dalyvaus projektinių pasiūlymų dėl Pašto gatvės Jakuose pristatyme.

 

Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė pirmadienį 14 val. susitiks su menininku Vytautu Karčiausku. Antradienį 10 val. pirmininkaus pasitarimui dėl Karklės pajūrio teritorijos priežiūros konkurso organizavimo. 14 val. dalyvaus pasitarime dėl ES lėšų planavimo Priekulės ir Vėžaičių viešosios infrastruktūros tvarkymui.

Trečiadienį 13 val. dalyvaus pasitarime dėl Karklės sodybos tvarkymo, o 15 val. pirmininkaus Specialiųjų poreikių nustatymo komisijos posėdžiui. Penktadienį 9–12 val. dalyvaus Civilinės saugos stalo pratybose.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 362 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,