Logo
 Spausdinti šį puslapį

Kokia kalba bendrauti skirtingoms kartoms?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono švietimo centro nuotr. Klaipėdos rajono švietimo centro nuotr.

Šėlstant pavasarinei pūgai, kovo 6 d., Klaipėdos rajono švietimo centro Trečiojo amžiaus universiteto klausytojai (kūdikių bumo karta) susirinko kartu su „Y“ kartos atstovais (Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazistais) diskutuoti ir spręsti moralines dilemas, susijusias su etinėmis vertybėmis.

 

Užsiėmimas tikrai neprailgo – kilo aršių diskusijų aptariant kai kurias temas. Visų nuomonių buvo paisoma. O atsakymą į klausimą, kokia kalba bendrauti, kad skirtingo amžiaus žmonės, kartos draugautų, o ne kariautų, rado visi drauge – kalbėtis, dalytis, klausyti, išgirsti, priimti.

Gimnazistės Eglė Bagdonavičiūtė ir Laura Norvilaitė, vadovaujamos Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos etikos mokytojos Ilmos Agajan, kartu su Klaipėdos rajono centru vykdys mokinių ir senjorų apklausą apie skirtingų kartų požiūrį į vertybes.

Apklausos rezultatų suvestinę gimnazistės ir senjorės pristatys tęstinėje mokinių mokslinėje konferencijoje „Tolerantiška mokykla – saugi visuomenė“ Klaipėdos universitete. Konferencija vyks balandžio 7 d.

 

Užsiėmimo akimirkos – Klaipėdos rajono švietimo centro nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,