Mano Gargždai



„Gargždų SC“ krepšininkai užtikrintai žengė į pusfinalį

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Mykolo Galinio nuotr. Mykolo Galinio nuotr.

Antradienį sausakimšoje Sporto centro salėje vyko Lietuvos regionų krepšinio lygos A diviziono trečiosios ketvirtfinalio varžybos tarp Gargždų ir Kretingos komandų, kuriose paaiškėjo kelialapio į pusfinalį laimėtojas.

 

Primename, kad pirmas ketvirtfinalio varžybas rezultatu 84:68 laimėjo gargždiškiai, tačiau atsakomosiose varžybose Kretingoje minimaliu skirtumu rezultatu 82:83 teko pripažinti varžovų pranašumą.

Lemiamose ketvirtfinalio varžybose intriga buvo tik pirmas kelias minutes. Vėliau gargždiškiai po truputį vis tolo ir tolo nuo varžovų, o pasibaigus dviems kėliniams švieslentėje degė rezultatas 57:31 „Gargždų SC“ komandos naudai.

Po didžiosios pertraukos aikštelėje vaizdas nesikeitė. Gargždiškiai ir toliau didino savo persvarą, kuri vienu metu siekė net 35 taškus. Paskutinis varžybų ketvirtis buvo tik formalumas. Galingai sužaidę tris ketvirčius, gargždiškiai susikrovė saugią persvarą ir išlaikė ją iki varžybų pabaigos. Galutinis rungtynių rezultatas 92:60 (21:13; 36:18; 21:12; 14:17) „Gargždų SC“ komandos naudai.

Pasak komandos trenerio Audriaus Mineikio, pergalę lėmė gera gynyba ir nusiteikimas varžyboms. Taip pat didelį postūmį, anot Gargždų komandos vadovo, davė „Gargždų SC“ komandos sirgaliai, kurie kaip niekada buvo aktyvūs ir triukšmingi.

Kitas pusfinalio varžybas gargždiškiai žais kovo 23 dieną, ketvirtadienį, 19.00 val.  Sporto centro salėje su Kauno rajono „Omega“ komanda.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 310 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,