Mano Gargždai



Šiūparių mokyklą užliejo lietuviška muzika (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Šiūparių pagrindinės mokyklos mokiniai, Roberto Maciaus nuotr. Šiūparių pagrindinės mokyklos mokiniai, Roberto Maciaus nuotr.

Kovo 10 dieną Šiūparių pagrindinėje mokykloje buvo paminėtas Lietuvos valstybės Nepriklausomybės atkūrimo 27-metis, nes būtent nuo 1990 metų kovo 11 dienos galime gyventi laisvoje Lietuvoje, turime galimybę orūs stovėti tarp kitų tautų, esame pripažinti ir laisvi.

 

Visi mokiniai ir „Pelėdžiukų“ grupės ugdytiniai dalyvavo lietuviškos dainos konkurse „Lietuva, šventas tavo vardas“. Vaikai su muzikos mokytoja Kristina Rimiene ilgai ruošėsi šiam konkursui, kad renginys būtų šiltas ir muzikalus. Taigi, salėje skambėjo ne tik eilėraščiai, bet ir dainos apie Lietuvą.

Pasipuošę, pasidabinę tautine atributika mokyklos ir darželio vaikai stengėsi gerai atlikti dainą, perteikti nuotaiką, nes griežta komisija vertino muzikalumą, sceninį įvaizdį, artistiškumą, artikuliaciją, dainos atlikimą.

Skambėjo įvairios lietuviškos dainos, tačiau mokyklos bendruomenei labiausiai patiko ikimokyklinių vaikučių atlikta daina „Mūsų namai“, kurios autorė Asta Niaunonienė ir 10-okų, Donatos Meiželytės daina „Mūsų linksmas gyvenimas“. Šventinis renginys pavyko, nes dalyvavo ir apdovanoti buvo visi mokyklos vaikai.

 

Renginio akimirkos – Roberto Maciaus nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 282 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,