Mano Gargždai



Pašlūžmio mokykloje paminėta Žemės diena

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Kovo 20 dieną Pašlūžmio mokyklos-daugiafunkciame centre trijų mokyklų – Veiviržėnų J. Šaulio gimnazijos, Šiūparių pagrindinės mokyklos, Pašlūžmio mokyklos-daugiafunkcio centro – moksleivių trijų asmenų komandos pristatė paruoštas pateiktis, atskleidžiančias mūsų maitintojos planetos Žemės grožį, jos skaudžias šių dienų žaizdas.

 

Jau ne pirmą kartą organizuojamas konkursas ekologine tema ir kiekvieną kartą žavi moksleivių gebėjimas surinkti, pateikti informaciją.

Pristačius darbus ir atrinkus meniškiausią, geriausiai atskleidusį ekologinę problemą ir įdomiausią darbą, Pašlūžmio mokyklos-daugiafunkcio centro IT mokytoja L. Kuzminčiūtė moksleivius supažindino su seniausiais pasaulio bei Lietuvos medžiais, trumpai pristatė medžių genėjimo ypatumus.

Esame dėkingi Šiūparių pagrindinės mokyklos IT mokytojai B. Kerbedytei ir Veiviržėnų J. Šaulio gimnazijos IT mokytojai R. Stankaitienei pritariusioms ir palaikiusioms idėją surengti ne tik konkursą, bet ir gražų pasirodymą pristatant savo darbus. Tiek mokytojams, tiek mokiniams renginio pabaigoje buvo įteikti padėkos raštai ir saldžios atminimo dovanėlės. Po renginio kilo naujų sumanymų, idėjų, kurias norėtųsi įgyvendinti kitais metais.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 487 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,