Logo
 Spausdinti šį puslapį

Parėmė likimo nuskriaustą šeimą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay nuotr. Asociatyvi Pixabay nuotr.

Kovo 23-iosios rytą labdaros ir paramos fondo VšĮ „Ištiesk gerumo ranką nuskriaustiesiems“ direktorius Algimantas Patackas vyko padėti vienišam tėčiui Viktorui Kiniuliui, kuris Šilutės rajone, Barvų kaime, augina neįgalią devynmetę dukrytę.

 

Neįgalus vyras pasakojo apie žmonos paliktą mergaitę, kurią turi auginti iš minimalių pajamų, gaunamų už savo ir vaiko neįgalumą. V. Kiniulis prisipažino, kad nors verčiasi ūkiškai, vis dėlto skanesnio kąsnelio ir geresnių drabužėlių tikrai mergaitei trūksta. Taip pat minėjo ir prakiurusį namo stogą. Todėl norėdami padėti, šiam likimo nuskriaustajam tėveliui, kovo 23 d., labdaros ir paramos fondo atstovai nuvežė jam statybinių ir buitinių reikmenų.

Vyras, sužinojęs, kad žmonės prisideda ne tik dovanomis, bet ir pinigais, neslėpė džiaugsmo. Šeima džiaugiasi, kad netrukus jų namuose prasidės remonto darbai. Deja situacija yra tokia, kad neįgaliesiems sunku sutaupyti remontui, nes itin brangiai kainuoja medikamentai, medicinos įranga. Ši šeima yra stipriai nuskriausta likimo.

VšĮ „Ištiesk gerumo ranką nuskriaustiesiems“ džiaugiasi, kad šis doras tėvelis nepabūgo kreiptis į visuomenę pagalbos. Neįgalus vyras patekęs į bėdą nepasiduoda, kaip išmanydamas stengiasi dėl savo dukrelės ateities.

Labdaros ir paramos fondas nuoširdžiai dėkoja įmonėms, kurios atsiliepė į raginimą nelikti abejingais šiems neįgaliesiems dukrytei ir tėveliui, tai: UAB „Autovainera“; AB „Vaineta ir partneriai"; UAB „Mida LT“; GROHE AG; Villeroy & Boch Gustavsberg OY;   UAB „Vauksa“.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,