Mano Gargždai



Jėgas suvieniję automobilių mylėtojai kviečia į sezono atidarymą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Akimirka iš praėjusių metų renginio, Tomo Stropaus nuotr. Akimirka iš praėjusių metų renginio, Tomo Stropaus nuotr.

Antrus metus iš eilės šalia Dovilų karjero vyks „Klaipėda Motor BBQ“ renginys. Praėjusiais metais jis subūrė beveik 200 automobilių ir kitų motorinių transporto priemonių. Automobilių klubai, pavieniai, sportiniai ir senoviniai automobiliai saulėtą dieną išsirikiavo Dovilų karjero pamiškėje, o renginio dalyviai mėgavosi puikiu oru, įvairiais smagiais su automobilių tematika susijusiais žaidimais. Šiemet renginio organizatoriai žada dar audringesnį sezono atidarymą.

 

Trys Klaipėdos automanų klubai: „BucketClub“, asociacija „Klaipėdos vokiškų automobilių klubas“ ir „Memel Bros“ suvienijo jėgas ir kartu, gegužės 20 d., kviečia į sezono atidarymą gamtoje.

„Prieš metus renginyje dalyvavo apie 180 automobilių. Šiemet planuojame taip pat sulaukti apie 200 automobilių ir kitų motorinių transporto priemonių. Šiek tiek pasikeitė pavadinimas – tapo bendriniu, kad nepyktų nei vieni iš organizatorių“, – pasakojo renginį kuruojantis Simas Paulauskas.

Į praėjusių metų atidarymą galėjo atvykti visi klubų nariai, šiemet organizatoriai teigia sugriežtinę taisykles:

„Anksčiau nežiūrėjome į automobilių išvaizdą, galėjo atvykti visi. Dabar, visų nusivylimui, vengsime skirtingų atspalvių ar palaužymų. Kai kuriems dalyviams tai gali tapti kliūtimi“.

Organizatoriai suvaržymų ėmėsi norėdami, kad Klaipėda ir jos kraštas vasaros sezono metu gražėtų, daugėtų išskirtinių automobilių. Anot S. Paulausko, Klaipėdos krašte mažiau entuziastų, kurie vakarus leidžia garaže kartu „šlifuodami“, puoselėdami automobilius, nei kituose didžiuosiuose miestuose.

„Nesvarbu kokia automobilio markė, senas ar naujas, jis turi traukti akį. To šiemet sieksime“, – sakė S. Paulauskas.

Automobilių mylėtojų klubai stengiasi, kad sezono atidarymas būtų įsimintinas bei žada gerą renginį dalyviams ir žiūrovams – žaidimus, konkursus, barbekiu prie vandens ir puikius rėmėjų prizus.

 

Renginio feisbuko puslapis.

Registracija dalyviams.

 

Renginio plakatas:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 245 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,