Mano Gargždai



Vadovų darbotvarkėse – ir išvyka į Druskininkus

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

Klaipėdos rajono savivaldybės vadovų šią savaitę laukia posėdžiai, pasitarimai ir išvyka į Druskininkus.

 

Meras Vaclovas Dačkauskas antradienį 17.30 val. susitiks su gyventojais dėl 176 gyvenamųjų namų kvartalo tinklų statybos įgyvendinimo Gargždų kultūros centre.

 

Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė pirmadienį 10 val. dalyvaus Aplinkos apsaugos rėmimo specialiosios programos lėšų naudojimo koordinavimo komisijos posėdyje, o ketvirtadienį 14 val. – pasitarime dėl kelių inventorizavimo.

 

Mero pavaduotoja Violeta Riaukienė antradienį 13.30 val. dalyvaus pasitarime dėl paslaugų šeimai tinklelio sudarymo. 15 val. pirmininkaus darbo grupės dėl Nepriklausomybės kovų dalyvių įamžinimo Klaipėdos rajone pasiūlymų rengimo posėdyje.

Trečiadienį–penktadienį dalyvaus Europos Tarybos organizuojamuose vietos valdžios lyderių akademijos II etapo mokymuose, Valstybės ir savivaldybių tarnautojų mokymo centre „Dainava“, Druskininkuose.

 

Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas pirmadienį 9 val. pirmininkavo Socialinio būsto skyrimo komisijos posėdžiui, 10 val. – Aplinkos apsaugos rėmimo specialiosios programos lėšų naudojimo koordinavimo komisijos pasitarimui.13 val. pirmininkaus pasitarimui dėl projekto „Atviro darbo su jaunimu plėtra Gargždų mieste”.

Antradienį dalyvaus LR žemės ūkio ministerijos organizuojamame renginyje dėl bendradarbiavimo su savivaldybių žemės ūkio skyriais ir žemdirbių savivalda LR žemės ūkio ministerijoje Vilniuje, o trečiadienį–penktadienį – Europos Tarybos organizuojamuose vietos valdžios lyderių akademijos II etapo mokymuose Valstybės ir savivaldybių tarnautojų mokymo centre „Dainava“ Druskininkuose.

 

Administracijos direktoriaus pavaduotojas Česlovas Banevičius pirmadienį 13 val. dalyvaus pasitarime dėl projekto „Atviro darbo su jaunimu plėtra Gargždų mieste“, trečiadienį 10 val. – pasitarime dėl socialinio būsto Dauparų seniūnijoje. Ketvirtadienį 10 val. pirmininkaus Poveikio aplinkai vertinimo komisijos posėdžiui, o 14 val. – pasitarimui dėl kelių inventorizavimo.

 

Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė pirmadienį 10 val. pirmininkaus konkurso Sveikatos apsaugos skyriaus vyriausiojo specialisto (darbui su NVO, bendruomenėmis) pareigoms komisijai. Antradienį 13.30 val. dalyvaus pasitarime dėl paslaugų šeimai tinklelio sudarymo, o 15 val. – darbo grupės dėl Nepriklausomybės kovų dalyvių įamžinimo Klaipėdos rajone pasiūlymų rengimo posėdyje.

Trečiadienį–penktadienį dalyvaus Europos Tarybos organizuojamuose vietos valdžios lyderių akademijos II etapo mokymuose Valstybės ir savivaldybių tarnautojų mokymo centre „Dainava“ Druskininkuose.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 507 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,