Mano Gargždai



Grupei „Nevalyk lentos“ – tarptautinio konkurso apdovanojimas

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Grupė „Nevalyk lentos“. Asm. archyvo nuotr. Grupė „Nevalyk lentos“. Asm. archyvo nuotr.

Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centro grupė „Nevalyk lentos“ (vadovas Ringaudas Stoškus) iš Vilniuje vykusio tarptautinio konkurso „Muzikos talentų lyga 2017“ parsivežė garbingą apdovanojimą. Kategorijoje „Autorinė daina“ jie laimėjo pirmąją vietą. Grupė „Nevalyk lentos“ atliko Jurgos ariją iš filmo „Velnio nuotaka“.

 

„Esame be galo laimingi! Pirmą kartą grojome tokioje didelėje scenoje ir užlipę į ją jautėme po visą kūną bėgiojančius šiurpuliukus – ir iš jaudulio, ir iš laimės“, – įspūdžiais po konkurso dalinosi grupės akordeonistė Rugilė Žilevičiūtė, pridūrusi, kad pasirodymus vertino komisijos nariai ne tik iš Lietuvos, bet ir užsienio.

Merginos teigimu, tokio palankaus įvertinimo grupė tikrai nesitikėjo.

„Konkurso dalyviai buvo labai stiprūs ir tai šiek tiek gąsdino. Mes niekada neabejojame savimi, tad galbūt toks besąlygiškas tikėjimas tuo, ką darome, veda mus pergalių keliu“, – portalui mano-gargzdai.lt komentavo akordeonistė.

Grupės nariai: Emilija Bučinskaitė (vokalas), Akvilė Petrušinaitė (gitara), Rugilė Žilevičiūtė (akordeonas), Laurynas Stalmokas (klavišiniai), Deividas Milaševičius (bosinė gitara), Martynas Stoškus (būgnai). Vadovas Ringaudas Stoškus.

 

Grupės pasirodymas konkurse:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 267 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,