Mano Gargždai



Gargždų rankų lenkikai iš Radviliškio grįžo su medaliais

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
I. Rimkuvienės nuotr. I. Rimkuvienės nuotr.

Balandžio 8 d. Radviliškyje vyko 21-asis Lietuvos nacionalinis rankų lenkimo čempionatas. Jame dalyvavo 185 sportininkai iš Šilutės, Skuodo, Gargždų, Vilniaus, Klaipėdos, Kuršėnų, Mažeikių, Klaipėdos, Šakių ir Kūlupėnų.

 

Sportininkai kovojo ne tik dėl asmeninių pergalių, bet gynė ir savo miesto vardą, siekdami komandinėje įskaitoje užimti kuo aukštesnę vietą. Gargždų miesto komandai atstovavo dešimt sportininkų. Iškovoti aštuoni medaliai.

Ant aukščiausių apdovanojimų pakylos laiptelių lipo Gargždų sporto mokyklos rankų lenkimo trenerė Inga Rimkuvienė. Sportininkė kovodama svorio kategorijoje iki 65 kilogramų abiem rankomis tapo čempione. Jos auklėtinė Gabija Genčaitė taip pat iškovojo čempionės vardą (svorio kategorija iki 50 kg) ir kaire, ir dešine rankomis. 

Du sidabro medalius laimėjo Auksė Viržintaitė (svorio kategorija iki 50 kg). Neda Račkutė kaire ranka (svorio kategorija iki 55 kg) iškovojo bronzą. Užimta trečiąja vieta kaire ranka džiaugėsi ir Marius Šeputis (svorio kategorija iki 65 kg). Gargždų komandai šauniai atstovavo ir kiti sportininkai, tai – Vaida Stonkutė, Rūta Jančauskaitė, Deimantas Petrikauskas, Martynas Damulis ir Kęstutis Želvys.

Komandinėje įskaitoje Gargždų rankų lenkimo komanda užėmė 6-ąją vietą. Pasibaigus Lietuvos jaunimo ir suaugusiųjų rankų lenkimo čempionatams komplektuojama šalies rankų lenkimo komandos rinktinė, kuri gegužės 13–20 dienomis atstovaus Lietuvai 27-ajame Europos rankų lenkimo čempionate, Lenkijoje.

Lietuvos rankų lenkimo rinktinei atstovauti pakviestos dvi gargždiškės – Gargždų sporto mokyklos auklėtinė, Lietuvos jaunimo ir suaugusiųjų rankų lenkimo čempionatų nugalėtoja (svorio kategorija iki 50 kg) Gabija Genčaitė ir jos trenerė, sportininkė, iškovojusi čempionės vardą Lietuvos nacionaliniame rankų lenkimo čempionate – Inga Rimkuvienė.

Sportininkai nuoširdžiai dėkoja Gargždų sporto mokyklos direktoriui Antanui Blinstrubui už transportą ir finansinę galimybę vykti į čempionatą.

 

Akimirkos iš čempionato – I. Rimkuvienės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 275 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,