Mano Gargždai



Penktadienį „Banga“ žais su vilniečių ekipa

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr. Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr.

Balandžio 14 d. Gargždų miesto stadione „Banga“ žais su Vilniaus „Vyčio“ komanda.

 

LFF I lygos 4-ojo turo rungtynių pradžia – 19 val. „Banga“ turnyrinėje lentelėje užima 5-ąją vietą, bet yra sužaidusi vienomis rungtynėmis mažiau (antrąjį turą praleido dėl lygoje esančio nelyginio komandų skaičiaus). Vilniaus „Vytis“ turnyrinėje lentelėje rikiuojasi 9-as.

Praėjusių metų tarpusavio akistatos gargždiškiams kelia nekokius prisiminimus. Gegužės mėnesį Vilniuje buvo pralaimėta 0:2, o rugsėjo mėnesį Gargžduose „Vytis“ atėmė iš „Bangos“ viltis kovoti dėl aukštesnių pozicijų – 0:4. Tai ir lėmė, kad „Banga“ finišavo šeštoje pozicijoje, o sostinės ekipos futbolininkai pasidabino bronzos medaliais. Tiesa, tik dalis tų bronzos medalininkų liko „Vyčio“ sudėtyje. Trys patyrę futbolininkai – N. Radžius, T. Gražiūnas ir A. Veikutis baigė karjerą, dalis pasirinko kitus klubus.

Tačiau garsiajam „Vyčio“ treneriui Algimantui Liubinskui pavyko privilioti į komandą dar praėjusiais metais A lygoje rungtyniavusius Arminą Vaskelą („Utenis“) ir Marių Šobilinską („Sūduva“). Patirties tiek A lygoje, tiek I lygoje turi ir komandą papildę M. Makutinovičius, L. Miščiukas, N. Misiuk. Liko „Vyčio“ sudėtyje ir rezultatyviausias (31 įvartis) praėjusio sezono I lygos puolėjas A. Skuratovič.

Šio sezono pradžia „Vyčiui“ susiklostė ne taip sėkmingai, kaip galima buvo tikėtis – pirmosiose rungtynėse namie 1:2 nusileista lygoje debiutuojančiam „Pakruojui“. Tiesa, kitame ture 4:0 įveiktas kitas debiutantas – „Utenis B“.

 

Varžybų plakatas:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 598 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,