Mano Gargždai



Jaunimo teatro studija „Kėdės“ kviečia į premjerą

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Asociatyvi Gargždų kultūros centro nuotr. Asociatyvi Gargždų kultūros centro nuotr.

Naujai atgimusi Gargždų kultūros centro jaunimo teatro studija „Kėdės“ kviečia į premjerinį spektaklį „KODĖL?“, pagal Juozo Erlicko humoreskas.

 

Spektaklio veiksmą sudaro skirtingos, tarpusavyje atrodytų nesusijusios situacijos iš J. Erlicko humoreskų rinkinio „KODĖL?“. Jas jungia susvetimėjimo tema, kuri atsiskleidžia sąveikaujant iš meilės, kūrėjo ir žalingų įpročių kylančiomis problemomis. Pats rinkinys išleistas 1979 m., kai Lietuvą buvo apraizgiusi komunizmo ideologija. Spektaklio kūrėjai ieško skirtumų ir panašumų tarp šiandienos ir tų laikų žmogaus. Todėl tikimasi, kad spektaklis sudomins įvairaus amžiaus žmones.

Spektaklis kartu ir juokingas, ir graudus, nes J. Erlickas nevengia juoktis iš pačio žmogaus ar skaudžių socialinių problemų. Jo kūrybai būdingas groteskas, ironija, šaržas, absurdas, paradoksas, todėl tai persikelia ir į spektaklį.

Jaunimo teatro studijos „Kėdės“ kūrybinė komanda kviečia pasinerti į saugią kelionę, pilną vakarėlių, meilės ir kūrybos.

Vaidina: Ieva Budrytė, Austėja Grabauskaitė, Eimantas Jančauskas, Monika Mikašauskytė, Deimantė Meškytė, Kamilė Narvilaitė, Aida Rudgalvytė, Lukas Stonkus, Svajūnė Sodeikytė, Jogaila Šimkus. Režisierius: Arūnas Mozeris.

 

Renginio plakatas:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 282 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,