Logo
 Spausdinti šį puslapį

Dituvoje – neeilinis knygos pristatymas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
J. Lankučio viešosios bibliotekos Dituvos filialo nuotr. J. Lankučio viešosios bibliotekos Dituvos filialo nuotr.

Klaipėdos rajono savivaldybės Jono Lankučio viešosios bibliotekos Dituvos filiale metafizikos mokslų daktaras, Amerikos lietuvių rašytojų draugijos, Lietuvos nepriklausomųjų rašytojų sąjungos narys, poezijos ir kitų menų asociacijos „Vydūno šviesa“ narys Vilimantas Zablockis pristatė savo knygą „Žemiečiai“.

 

Tai buvo tikrai nepaprastas knygos pristatymas. Jau nuo vakaro pradžios pajutome sklandančią labai šiltą, stiprią, gerą energiją. Vilimanto Zablockio eiles skaitė Plungės literatų klubo „Vingiorykštė“ pirmininkė Adelė Daukantaitė-Šeškauskienė ir Lietuvos menų ir mokslo asociacijos „Vydūno šviesa“ pirmininkė Irena Stražinskaitė-Glinskienė. Bardui Jonui Baltokui už šiltas dainas ir puikų humorą, Klaipėdos rajono savivaldybės vicemerei Violetai Riaukienei už sveikinimus poetui ir dovanas Dituvos sodų bendruomenei žiūrovai negailėjo aplodismentų.

„Turite kuo didžiuotis!“ – sakė Jono Lankučio viešosios bibliotekos direktoriaus pavaduotoja Diana Ciparienė. Juk Vilimantas Zablockis, bardas Jonas Baltokas, poetė Gerda Jankevičiūtė-Petraitienė yra Dituvos sodų gyventojai!

„Dituvos soduose, be abejo, yra ir daugiau deimantų, tik juos reikia ištraukti į dienos šviesą“, – sakė D. Ciparienė.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,