Mano Gargždai



Grožio paslaptimis ir naujienomis dalinsis atsinaujinusi „Makiažo studija“

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Kosmetikė Edita Adomauskienė ir vizažistė Vitalija Vaserė savo nuolatinius darbus išmainė į veiklą, kuri džiugina. Asm. archyvo nuotr. Kosmetikė Edita Adomauskienė ir vizažistė Vitalija Vaserė savo nuolatinius darbus išmainė į veiklą, kuri džiugina. Asm. archyvo nuotr.

Ketvirtadienį, gegužės 4 d., Gargžduose („MediCa“ klinika II a.) visas dailiosios lyties atstoves pakvies  atsinaujinusi „Makiažo studija“. Joje visą dieną bus galima ne tik nemokamai gauti individualias konsultacijas veido odos priežiūros, priemonių pasirinkimo temomis, bet ir dalyvauti praktiniuose užsiėmimuose, kuriuose bus mokoma pasidaryti dieninį ar vakarinį makiažą, rankų SPA procedūras. Vakare moterys galės pasinerti į kvepiančių amuletų pasaulį, o gerą nuotaiką užtikrins vaišės, dovanėlės ir gyva muzika.

 

Ryžosi daryti tai, kas patinka

Šių sumanymų ir idėjų autorės – kosmetikė Edita Adomauskienė ir vizažistė Vitalija Vaserė, savo nuolatinius darbus išmainiusios į veiklą, kuri džiugina. Kaip pasakojo finansininke dirbusi E. Adomauskienė, prieš beveik keletą metų ji suprato, kad trūksta daugiau moteriškos veiklos ir erdvės. Kolegei pasiūlius, ji susidomėjo ir pradėjo platinti natūralią „TianDe“ kosmetiką – Gargžduose išsinuomojo patalpas šiai veiklai vykdyti. Praėjusių metų gruodį „TianDe“ kosmetikos salonas šventė vienerių metų gimtadienį. Kadangi naujose patalpose buvo erdvės ir dar vienai darbo vietai – netrukus prie komandos prisijungė ir į internete paskelbtą kvietimą atsiliepusi V. Vaserė.

„Su Vitalija pirmą kartą prašnekėjome dvi ar tris valandas ir jau pirmo susitikimo metu kilo projekto idėja  – pirmoji makiažo sau pamokėlė“, – apie iškart užsimezgusį ryšį atviravo E. Adomauskienė.

Jau trejus metus vizažiste dirbanti V. Vaserė atviravo, kad į Gargždus ją atviliojo meilė. Medicinos klinikoje direktoriaus pavaduotoja dirbusi moteris neturėjo galimybės grįžti į senąjį darbą Vilniuje, tad naujame mieste pradėjo ieškoti savęs kitur.

„Stipriausias noras kurti ir puošti moteris atėjo sulaukus motinystės. Gimsta noras save realizuoti ten, kur tu nori ir ten, kur gali mėgautis tuo, ką darai. Džiaugiuosi pasirinkusi O. Žurvaliovos makiažo mokyklą, ją baigusi įgavau daugiau pasitikėjimo savimi tęsti veiklą su dar didesniu užsidegimu“, – apie pasirinkimą dirbti vizažiste pasakojo moteris.

V. Vaserės teigimu, Gargžduose visi ženklai liudijo, kad judama teisinga linkme – netrukus ji gavo pasiūlymą dirbti grožio salone, dėl bendradarbiavimo susitarė su Edita. E. Adomauskienė pridūrė, kad drauge jos vieną kitą sugeba puikiai papildyti: „Jeigu susėdame valandos pokalbiui, tai mūsų bendravime gimsta projektas, vis kažką naujo sumąstome.“

 

Klientes „Makiažo studija“ pasitiks atsinaujinusi. V.Vaserės nuotr.

 

Vizitinė kortelė – popietės sau

Viena pirmųjų bendrų idėjų, kurią šiandien moterys vadina skiriamuoju ženklu, – nemokamos popietės sau. Praėjusių metų pradžioje pradėtuose organizuoti susitikimuose moterims sezono naujienas pristatydavo ir šalia dirbanti kirpėja, masažo specialistas, makiažo ir kosmetikos paslaptimis pasidalindavo V. Vaserė ir E. Adomauskienė.

„Vienu metu prie didelio stalo susėsdavo keturios moterys, duodavome mažus veidrodėlius ir vesdavome tas pamokėles, bet tai buvo nekomfortiška, nepatogu“, – prisiminimais dalinosi pašnekovės.

Kadangi moterys vis klausinėdavo dėl popiečių, kilo poreikis atsinaujinti, pritaikyti patalpas ir pasiūlyti daugiau paslaugų.

„Pastebime, kad Gargžduose trūksta vietų pramogoms, laisvalaikiui, moteriškai pasėdėti ir pasilepinti, ne tik į kavinę išgerti kavos“, – poreikį įvardijo E. Adomauskienė.

Nuo šiol „Makiažo studijos“ pritaikytose patalpose, kuriose puikuojasi ir didžiulis dvipusis veidrodis, siūloma 1 dienos makiažo sau pamokėlė arba 3 dienų makiažo sau kursai su fotosesija. Viskas, anot vizažistės, skirta paprastoms moterims, kurios nori daugiau sužinoti, kas konkrečiai joms tinka. Be to, iki 10 moterų grupės gali registruotis ir dalyvauti teminiuose vakarėliuose, gimtadieniuose, mergvakariuose, mergaičių vakaruose.

„Būsimai nuotakai ar jubiliatei daromas makiažas, visoms kitoms parūpinami užkandžiai, saldumynai, arbata ar kava, pagal poreikį – šampano taurė“, – apie naują užimtumo Gargžduose formą kalbėjo studijos įkūrėjos, pridūrusios, kad pramoga itin tinkama 16–17 metų paauglių gimtadienio idėjai.

„Praėjusiais metais viskas vyko kukliai, visos stebėdavosi, kad už nedidelę kainą gauna tiek informacijos. Tikslas – pranokti lūkesčius“, – apie teikiamų paslaugų kokybę kalbėjo moterys.

V. Vaserė atviravo, kad jai didžiulį džiaugsmą teikia atliekamas darbas, teigiami atsiliepimai, todėl nuolat tobulinasi įvairiuose kursuose ir seminaruose. Ji pripažįsta, kad ne kartą klientės stebėjosi ir jos entuziazmu, užsidegimu jas puošti, džiaugėsi gaunamais patarimais.

 

 

Moterims – visos dienos programa

Gegužės 4-ąją naudingos pamokos ir praktinės veiklos moterims vyks visą dieną. Nuo 10 val. prasidės veido odos priežiūros konsultacija ir dieninio makiažo mokymai.

„Daugelį odos problemų išsprendžiau, sužinojusi, kaip viską naudoti. Bus pasakojama, kokiam odos tipui, kas yra tinkama, apie pasiruošimą makiažui, kasdienę priežiūrą – kad neprisipirktų priemonių daug, kurios stovėtų spintelėje“, – temą atskleidė kosmetikė, pabrėžusi, kad konkrečios priemonės siūlomos nebus, tačiau kalbama bendrai apie jų paskirtis.

Dieninio makiažo praktinėje pamokėlėje bus demonstruojama, kaip tinkamai pasidaryti dieninį makiažą, kokių klaidų nedaryti. Kiekvieną naują dienos etapą praskaidrins gyvos muzikos intarpai – kūrinius atliks jaunasis akordeonistas Dominykas Mileris.

Nuo 14 val. moterys bus individualiai konsultuojamos apie tinkamų spalvų makiaže, priemonių pasirinkimą: „Daugiau  sužinos apie priemones, spalvas, kas ką maskuoja, bus galima veido tipą nustatyti“.

Vėliau visos dalyvės nemokamai pasilepins rankų SPA, šalto parafino vonelėmis. Trečioji dienos dalis prasidės nuo 17 val. Pusantros valandos vyks praktinė vakarinio makiažo demonstracija-pamoka. Dieną užbaigs naujovės ne tik Gargžduose, bet ir Lietuvoje – kvepiančių amuletų pristatymas.

„Kvepiantis medalionas – metalinis dėklas, į kurį dedasi vilnos skiautelė. Ją galima suvilgyti natūraliais eteriniais aliejais, kurie ne tik maloniai kvepia, bet ir suteikia emocinę bei gydomąją naudą. Vieni ramina, kiti tonizuoja, kiekvienas kvapas turi savo reikšmę, išsilaiko apie mėnesį“, – naujovę pristatė V. Vaserė, kuri kvapus atrinko drauge su šios idėjos autore, pradedančia parfumere Raimonda Vaseryte.

V. Vaserė akcentavo, kad apie eterinių aliejų naudą yra žinoma, tačiau tiesioginis jų vartojimas ant odos gali alergizuoti, tad šiam tikslui ir sugalvoti patogūs aksesuarai – amuletai.

Renginio metu bus pristatomos kvapų paskirtys. Amuletai, kurie yra pagaminti iš medicininio metalo, sidabro ar aukso, supakuoti gražiose dėžutėse – gali būti puiki dovana artėjančios Motinos dienos proga.

„Makiažo studijos“ šeimininkės visas atėjusias žada vaišinti saldumynais, kava, šampano taure. Be to, dalyvių lauks smagios dovanėlės, bus galima laimėti 50 proc. nuolaidą holistiniam masažui, kuris atliekamas šalia esančiose patalpose.

 

„TianDe“ kosmetikos linijoje – viskas nuo dantų pastos iki kremų. V. Vaserės nuotr.

 

„TianDe“ kosmetika – kiekvieno poreikiams

Kaip pasakojo E. Adomauskienė, „TianDe“ kosmetika yra gaminama Rusijoje pagal rytų kinų medicinos papročius. Tai yra tarptautinės kompanijos, kuri gyvuoja 10 metų, atitinka visus ISO, kokybės standartus, produkcija. „TianDe“ kosmetikos išskirtinumas – ingredientai, pavyzdžiui, naudojami tokie elementai kaip  ženšenis, imbieras, čili, šaltasis grybas, gyvatės oda ar taukai ir pan.

„100 proc. pasiteisina spuoguotai, probleminei odai, nes priemonės parenkamos individualiai. Žmogus gali sakyti, kokia jo problema, aš prisiimu atsakomybę jam siūlydama produktą“, – apie dėmesį klientui kalbėjo E. Adomauskienė, pridūrusi, kad tiems, kuriems kosmetika netinka, pinigai grąžinami.

Per darbo praktiką specialistė teigė negavusi neigiamų atsiliepimų ir pinigų grąžinti neteko.

„TianDe“ kosmetikos linijoje – viskas nuo dantų pastos iki kremų. Siūlomos ir higienos priemonės – įklotai, paketai, padedantys nustatyti uždegimus ar problemas.

Moteris atviravo, kad klientai dažniausiai ateina išgirdę rekomendacijas.

„Turiu komandą, kuri gali kurti verslą kartu, pati kuriu motyvacinę sistemą“, – galimybę prisijungti prie kosmetikos platinimo kompanijos įvardijo pašnekovė.

„Makiažo studijos“ įkūrėjos džiaugiasi, kad mažais žingsneliais juda į priekį, siūlydamos vis įvairesnių paslaugų spektrą ir tikisi, kad ateityje galės moteris pakviesti į išskirtinį grožio saloną, iš kurios visos išeitų pakylėtos.

„Jeigu darai darbą ir tuo mėgaujiesi, tau ir sekasi“, – įsitikinusios pašnekovės, „Makiažo studijos“ šeimininkės.

 

Daugiau informacijos rasite feisbuko paskyroje Makiažo paslaptys.lt

„Makiažo studija“ adresas – Klaipėdos g. 17A, Gargždai (MediCa klinika, II aukštas).

Tel. nr. 8 622 14 076.

Reklama

Atsinaujinusi „Makiažo studija" – V. Vaserės nuotraukose:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 351 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,