Mano Gargždai



„Banga“ iškovojo sunkią pergalę

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Remigijaus Riekašio/fkbanga.lt nuotr. Remigijaus Riekašio/fkbanga.lt nuotr.

Penktadienį Gargždų miesto stadione „Banga“ po atkaklios kovos 3:2 įveikė Tauragės „Taurą“.

 

„Banga“ smagiai pradėjo dvikovą su tauragiškiais. 10 minutę pakėlus kampinį D. Lukošius iš baudos aikštelės „sušaudė“ svečių vartininką – 1:0. Dar po keliolikos minučių gargždiškiams pavyko puiki kombinacija – Š. Skulskis iš kairiojo krašto permetė kamuolį į dešinę M. Kurai, o šis krūtine numetė į baudos aikštelę įkertančiam D. Lukošiui. Stiprus smūgis ir  kamuolys vartuose – 2:0.

Deja, 27 minutę „Tauro“ puolėjas A. Brokas sugrąžino intrigą į rungtynes. Jei pirmąją gynėjų klaidą ištaisė laiku vartus palikęs T. Norbutas, tai po kelių akimirkų ir jis buvo bejėgis po dar vienos klaidos – 2:1.

Antrojo kėlinio pradžioje komandos apsikeitė pavojingomis atakomis. Po G. Žukausko smūgio iš 16 metrų kamuolys „paglostė“ „Tauro“ vartų skersinį, o svečių žaidėjas įsigudrino iš kelių metrų šauti kamuolį gerokai virš vartų. Visgi 54 minutę po E. Grigaičio smūgio iš kelių metrų rezultatas tapo lygus – 2:2.

Tiesa, svečiai džiaugėsi neilgai. 62 minutę D. Lukošius pasinaudojo sumaištimi „Tauro“ baudos aikštelėje ir trečią kartą nubaudė varžovus – 3:2.

Per likusį pusvalandį kamuolys viešėjo tai prie vienų, tai prie kitų vartų. „Tauro“ vartų sargas turėjo nemenkų rūpesčių po D. Padaigio, A. Bačanskio ir P. Lotužio smūgių, T. Norbutui taip pat teko ne kartą demonstruoti meistriškumą.

Kitas rungtynes „Banga“ žais gegužės 14 dieną 16 valandą Panevėžyje su „Panevėžiu“.

 

Iš protokolo. Banga (Gargždai) – Tauras (Tauragė) 3:2 (2:1).

Gargždų miesto stadionas, 520 žiūrovų. Teisėjas E. Gaigalas (Klaipėda).

Įvarčiai: 10 min., 24 min., 62 min. D. Lukošius (Banga); 27 min. A. Brokas; 54 min. E. Grigaitis (Tauras).

Įspėjimai: 90 min. P. Lotužys (Banga); 40 min. J. Meištininkas (Tauras).

„Bangos“ sudėtis: T. Norbutas, D. Padaigis,  M. Bitinas (46' G. Žukauskas), E. Bračkus, M. Gudauskas, M. Kura (86' P. Lotužys), K. Gnedojus, A. Butkus, Sim. Urbys (90' I. Jurgutis), D. Lukošius (77' A. Bačanskis), Š. Skulskis (46' B. Šatkus). Atsargoje liko: K. Smilingis, J. Skuodas.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 407 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,