Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargždų miesto stadione pramogautojai pasinėrė į linksmybes (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(9 balsai)
Nemokamai pramogauti susirinko apie 1000 žmonių. Simos Ulvikienės nuotr. Nemokamai pramogauti susirinko apie 1000 žmonių. Simos Ulvikienės nuotr.

Sekmadienio vakarą Gargždų miesto stadione įsikūrė pramogų zona. Jauni verslininkai Povilas Kelbauskis ir Laurynas Alekna savo miesto gyventojus pakvietė nemokamai išbandyti įvairių pramogų inventorių. Vaikinai suskaičiavo, kad renginyje apsilankė apie 1000 žmonių.

 

 Prie didžiulio pripučiamo kliūčių ruožo nusidriekė milžiniška eilė, besitęsianti net už įėjimo į stadioną. Savanoriai vos spėjo registruoti dalyvius ir rinkti parašus už saugumą. Vaikai nekantravo prabėgti 40 m ilgio ruožu, kuriame lenktyniaujant dviese buvo galima nusileisti ir nuo 7 m aukščio čiuožynės, lįsti pro tunelį, įveikti kitas kliūtis.  

Norintieji išbandė burbulinį futbolą – kai varžomasi su specialiais guminiais pripūstais kostiumais, apsaugančiais nuo smūgių. Atvykusieji turėjo progą pasimėgauti ir pramoginiu šaudymu lankais. Mažieji galėjo pašokinėti dviejuose vaikiškuose batutuose. Eilė susiformavo ir prie laikinų tatuiruočių palapinės – čia jas nemokamai ir vaikams, ir senjorams darė gargždiškis Tadas Jančauskas („TaduTatoo“). Renginiui garsą ir šviesų aparatūrą parūpino Domas Kerpė, kuris džiaugėsi, kad pavyko susitarti ir dėl ateities renginių.

„Labai smagu, kad prisirinko tiek daug žmonių ir pavyko palaikyti gerą nuotaiką iki paskutiniųjų šventės momentų. Džiaugiamės, kad technika (pompos, ilgintuvai, batutai) nenuvylė, kad žmonės buvo kantrūs ir iškentėjo eiles tiek prie registracijos, tiek ir prie pramogų, – įspūdžiais dalinosi vienas iš organizatorių P. Kelbauskis. – Renginiu dar kartą sau patvirtinome, kad sėkmingai surinkome pramogų paketą, nes visas pramogas išbandė visi – nuo mažiausių vaikų iki kliūčių ruožo iššūkį priėmusių suaugusiųjų. Labai gera, kad renginį organizavome ne vieni, prisidėjo visas būrys draugų, kurie tiesiog puikiai darbavosi ir nepavargo nuo didelio žmonių srauto, spinduliavo gerą nuotaiką.“

Renginio organizatoriai pasakojo, kad pramogautojai išsiskirstė apie  20.30 val., tačiau inventoriui, kuris sveria bemaž toną, supakuoti prireikė dar poros valandų. Nuostoliai, anot vaikinų, nedideli: prakiuro pora burbulų, pamesta keletas strėlių antgalių.

Jaunieji verslininkai dėkojo visiems, prisidėjusiems prie renginio: registratūroje dirbusioms jų merginoms – Linorai Ruškytei ir Evelinai Ruškytei, fotografei Augustinai Kelbauskytei, operatoriui Sauliui Balčiūnui, kuris jau kitą savaitę pristatys vaizdo klipą iš šventės, pagrindiniam informaciniam rėmėjui – naujienų portalui „Mano Gargždai“.

Anot P. Kelbauskio, analogiško renginio Klaipėdos rajono gyventojai gali tikėtis ir ateityje, tačiau viliamasi, kad kitą kartą pavyks išspręsti eilių susidarymą, pagreitinant registraciją.

Visą jaunuolių siūlomą pramogų inventorių galima rasti platformoje noriupramogauti.lt.

 

Akimirkos iš renginio – Simos Ulvikienės nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,