Logo
 Spausdinti šį puslapį

Savivaldybės vadovų darbotvarkėje – komitetų posėdžiai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

Šią savaitę Klaipėdos rajono savivaldybės vadovai dalyvauja komitetų posėdžiuose.

 

Meras Vaclovas Dačkauskas visą savaitę pristato ataskaitą rinkėjams ir Savivaldybės bendruomenei apie Klaipėdos rajono savivaldybės 2016 m. veiklą. Ataskaitos grafikas.

Antradienį 11 val. dalyvaus AB „Klaipėdos vanduo“ stebėtojų tarybos posėdyje. 13.20 val. kartu su LR Prezidentūros kancleriu Giedriumi Krasausku ir Prezidentūros kanceliarijos personalo skyriaus vedėja Gražina Urboniene sveikins daugiavaikę mamą Oną Galidikienę, pelnius ordiną už nuopelnus Lietuvai.

Penktadienį 11 val. dalyvaus akcijoje „Šioje šalyje nėra vietos šešėliui“.

 

Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė atostogauja.

 

Mero pavaduotoja Violeta Riaukienė pirmadienį 10 val. vyko į Veiviržėnus sveikinti Agrafinos Ruškienės 90-ojo jubiliejaus proga. 13.30 val. kartu su meru vyko pristatyti ataskaitos rinkėjams ir Savivaldybės bendruomenei apie Klaipėdos rajono savivaldybės 2016 m. veiklą į Judrėnus ir Endriejavą.

Antradienį 13.20 val. kartu su LR Prezidentūros kancleriu Giedriumi Krasausku ir Prezidentūros kanceliarijos personalo skyriaus vedėja Gražina Urboniene sveikins daugiavaikę mamą Oną Galdikienę, pelnius ordiną už nuopelnus Lietuvai.

 

Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas pirmadienį 10 val. pirmininkavo pasitarimui dėl Dovilų mstl. Minijos g. gyventojų nuotekų tvarkymo, o 13.30 val. – pasitarimui dėl papildomų darbų pagal UAB „Išskirtinio būsto statyba“ pateiktą raštą.

Trečiadienį 10 val. dalyvaus Specialiųjų tyrimų tarnybos seminare „Kodėl verta kurti korupcijai atsparią aplinką viešajame sektoriuje“ Bangų g. 5A, Klaipėdoje.

Ketvirtadienį 11 val. dalyvaus Jokšų tilto remonto projekto pristatyme, o 16.30 val. – Dauparų medžiotojų ir žvejų klubo knygos pristatyme.

Penktadienį 11 val. dalyvaus akcijoje „Šioje šalyje nėra vietos šešėliui“, o 13 val. – Pajūrio regioninio parko direkcijos pasitarimas Placio g. 54, Karklės k.

 

Administracijos direktoriaus pavaduotojas Česlovas Banevičius pirmadienį 10 val. dalyvavo pasitarime dėl Dovilų mstl. Minijos g. gyventojų nuotekų tvarkymo.14 val. pirmininkavo pasitarimui dėl AB „Klaipėdos energija“ šilumos kainų.

Antradienį 9 val. pirmininkavo Saugaus eismo komisijos posėdžiui.

Trečiadienį 10 val. pirmininkaus Poveikio aplinkai vertinimo komisijos posėdyje. 15 val. dalyvaus pasitarime dėl kelio Mickai–Traubai.

Ketvirtadienį 10 val. dalyvaus derybose dėl būstų pirkimo.

 

Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė antradienį 9 val. dalyvaus Saugaus eismo komisijos posėdyje.13.20 val. kartu su LR Prezidentūros kancleriu Giedriumi Krasausku ir Prezidentūros kanceliarijos personalo skyriaus vedėja Gražina Urboniene sveikins daugiavaikę mamą Oną Galidikienę, pelnius ordiną už nuopelnus Lietuvai. 14 val. pirmininkaus darbo grupės dėl darbo apmokėjimo tvarkos nustatymo posėdžiui.

Trečiadienį 10 val. pirmininkaus Socialinės paramos teikimo komisijos posėdžiui, o 14 val. – Klaipėdos rajono savivaldybės nevyriausybinių organizacijų iniciatyvų, skirtų senųjų kapinių priežiūros darbams, finansavimo paraiškų vertinimo ir atrankos komisijos posėdžiui.

Penktadienį 11 val. dalyvaus akcijoje „Šioje šalyje nėra vietos šešėliui".

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,