Mano Gargždai



Paaiškėjo aukščiausios rajono krepšinio lygos nugalėtojai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Nugalėtojų komanda. Sporto centro nuotr. Nugalėtojų komanda. Sporto centro nuotr.

Finišavo 2016–2017 m. Klaipėdos rajono aukščiausios lygos krepšinio pirmenybės. Jose dalyvavo šešios komandos, kurios žaidė trijų ratų sistema.

 

Tai: „Buivolai Vakarų energetika“ (vad. A. Mikaločius), „Gargždų pramogos“ (vad. A. Linkauskas), „Greencarrier“ (vad. M. Granzbergas), „Simuva“ (vad. L. Vadopalas), „SM-99“ (tren. A. Mineikis) ir „VMS transportas“ (vad. M. Srėbalius). Sužaidus visas reguliaraus sezono rungtynes, buvo žaidžiamos atkrintamosios varžybos iki dviejų pergalių. Šiame etape prisijungė dar dvi komandos kurios žaidė pirmos lygos finale. Tai „Sendvaris“ ir „Vlantana“. Tad varžybose iki dviejų pergalių susitiko „SM–99“ ir „Sendvaris“ (serijos rezultatas 2:0), „Gargždų pramogos“ ir „Vlantana“ (serijos rezultatas 2:0), „Greencarrier“ – „Buivolai Vakarų energetika“ (serijos rezultatas 2:0), „Simuva“ – „VMS transportas“ (serijos rezultatas 2:0). Po šių rungtynių paaiškėjo, kad pusfinalyje susitiks „Gargždų pramogos“ – „Greencarrier“ ir „SM-99“ – „Simuva“. Abu pusfinalio susitikimai vyko atkakliai ir tik pačioje rungtynių pabaigoje „Gargždų pramogos“ įveikė „Greencarrier“ rezultatu 95:79, o tarp „SM-99“ ir „Simuvos“ ekipų kova tęsėsi iki paskutinės sekundės ir tik nuaidėjus finaliniam teisėjo švilpukui paaiškėjo, kad tą dieną sėkmė šypsojosi jauniesiems sporto mokyklos auklėtiniams: jie įveikė „Simuvos“ krepšininkus rezultatu 91:90.

Rungtynėse dėl trečios vietos susitiko „Simuvos“ ir „Greencarrier“ ekipos. Po atkaklios kovos pergalę šventė drausmingiau kovoję „Greencarrier“ žaidėjai. Rungtynių rezultatas 93:83. Finale susitiko „SM-99“ ir „Gargždų pramogos“. „SM-99“ komanda, tai sporto mokyklos auklėtiniai, kurie gimę 1999 metais. Ši komanda dalyvavo Lietuvos moksleivių krepšinio lygos pirmojo diviziono čempionate ir tarp dvylikos stipriausių Lietuvos komandų šiais metais iškovojo penktąją vietą. „Gargždų pramogų“ komandą sudarė labiau patyrę žaidėjai. Kai kurie  dar prieš metus gynė „Gargždų SC“ komandos garbę RKL pirmenybėse. Finalinės rungtynės, kaip ir buvo prognozuota, vyko atkakliai nuo pat pirmų minučių. Keliais taškais išsiverždavo tai viena tai kita komanda. Rungtynėms einant į pabaigą jau atrodė, kad kelių taškų pranašumą labiau patyrę „Gargždų pramogų“  krepšininkai išlaikys, tačiau po kelių sėkmingų atakų, kuriose ypač sėkmingai žaidė T. Poška, sporto mokyklos auklėtiniai priartėjo iki dviejų taškų skirtumo. Likus žaisti devynias sekundes jie dar turėjo galimybę išlyginti ar net persverti rezultatą. Tačiau nuo tritaškio linijos mestas paskutinis metimas tikslo nepasiekė. „Gargždų pramogų“ krepšininkai tapo rajono stipriausia komanda, kurioje žaidė E. Baranauskas, O. Gaižauskas, A. Grikpėdis, T. Karalius, M. Lileikis, K. Mačijauskas, A. Mineikis, A. Mockus, M. Šeputis, M. Žukauskas ir komandos vadovas A. Linkauskas.

Komandos prizininkės buvo apdovanotos taurėmis, o žaidėjai – medaliais. Taip pat buvo išrinkti kiekvienos komandos geriausi žaidėjai. Jais tapo „Simuvos“ komandoje R. Kasparavičius, „Greencarrier“  – J. Žilinskas, „SM-99“ – T. Poška ir „Gargždų pramogų“ komandoje – M. Šeputis.

Klaipėdos rajono savivaldybės Sporto centras dėkoja visų komandų žaidėjams ir jų vadovams už dalyvavimą rajono krepšinio pirmenybėse.

 

Komandos prizininkės – Sporto centro nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 311 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,