Mano Gargždai



„Banga“ apmaudžiai pralaimėjo Palangoje

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr. Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr.

Penktadienį Palangoje „Banga“ 0:1 nusileido „Palangai“. 

 

Dvikova Palangoje „Bangai“ susiklostė itin nesėkmingai. Pirmajame kėlinyje neišnaudoję kelių gerų progų gargždiškiai idealią galimybę pasiųsti kamuolį į vartus gavo pačioje antrojo kėlinio pradžioje. Po to, kai šeimininkų baudos aikštelėje buvo pargriautas Sig. Urbys, į „Palangos“ vartus buvo skirtas vienuolikos metrų baudinys. Deja, G. Žukausko bandymas buvo nesėkmingas – „Palangos“ vartininkas R. Grižas sugebėjo atremti į apatinį vartų kampą skriejantį kamuolį.

Po poros minučių fortūna dar kartą nusisuko nuo „Bangos“. G. Juškos baudos smūgiu iš 18 metrų pasiųstas kamuolys kliudė vieną iš „Bangos“ futbolininkų ir pakeitęs kryptį nuskriejo į vartininko nesaugomą kampą.

Per likusį rungtynių laiką „Banga“ bandė bent atstatyti pusiausvyrą ir keletą kartų buvo netoli tikslo, tačiau sėkmingai žaidė „Palangos“ vartininkas ir gynėjai. Puikių progų padidinti savo persvarą turėjo ir aikštės šeimininkai – du kartus kamuolys atsimušė į „Bangos“ vartų konstrukciją, dar kelis kartus komandą gelbėjo T. Norbutas.

 

Iš protokolo. Palanga (Palanga) – Banga (Gargždai) 1:0 (0:0).

Palangos stadionas, 200 žiūrovų. Teisėjas R. Šmitas (Šilutė).

Įvarčiai: 51 min. G. Juška (Palanga); 49 min. G. Žukauskas (Banga) neįmušė 11 m baudinio.

Įspėjimai: 17 min. A. Jurgelevičius, 48 min. R. Šveikauskas, 79 min. D. Navikas, 90+4' M. Bagužis (Palanga); 25 min. Sim. Urbys, 56 min. M. Gudauskas (Banga).

„Bangos“ sudėtis: T. Norbutas, D. Padaigis,  M. Bitinas (82' E. Bračkus), K. Gnedojus, M. Gudauskas, M. Kura (61' P. Lotužys), G. Samsonik (46' Š. Skulskis), A. Butkus, G. Žukauskas (71' K. Urbaitis), Sig. Urbys, Sim. Urbys. Atsargoje liko: K. Smilingis, I. Jurgutis, D. Lukošius.

Rungtynių santrauka – futbolo.tv kanale.

Trenerio T. Tamošausko komentaras – futbolo.tv kanale.

 

Kitas rungtynes „Banga“ žais gegužės 27 dieną 19 valandą Gargždų miesto stadione su Vilniaus „Žalgiriu“. Tai bus LFF Taurės antrojo etapo susitikimas.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 409 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,