Mano Gargždai



Kino teatre „Minija“ – ir nemokami filmų seansai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

Kino teatras „Minija“ dalinasi artėjančių poros savaičių repertuaru. Vasaros pradžią pažymės kelios tikrai puikios premjeros.

 

Vaikams nuo šio penktadienio pradedamas rodyti animacinis filmas „Stebuklų šalis: Urfino Džiuso ir mergaitės Elės nuotykiai“. Turbūt nedaug atsirastų žmonių, nežinančių pasakojimo apie Stebuklų šalį, Smaragdo miestą ir Geltonų plytų kelią. Šis pasakojimas – apie žmogų, kuriam minėtose istorijose vietos neatsirado.

Penktadienį startuoja ir jaudinanti britų drama „Mamos norų sąrašas“. Tai pagal tikrą istoriją sukurtas pasakojimas apie mirštančią moterį ir paskutines jos pamokas vyrui bei sūnums, kurie netrukus bus priversti gyventi be jos. Tai pasakojimas apie viltį, stiprybę ir begalinę meilę.

Na, o penktadienio vakarą labiausiai sudrebins seniai laukta, jau penktoji kapitono Džeko Sperou nuotykių istorija. Naujoji „Karibų piratų“ dalis „Salazaro kerštas“ ištroškusius nuotykių kviečia vėl pajusti gaivų jūros dvelksmą ir leistis į pavojų kupiną kelionę per bangas. Filmą žiūrėsime ir 3D.

Kitą savaitgalį, nors mieste ir šurmuliuos Gargždų gimtadienio šventė, norinčius pabėgti nuo žmonių minios maloniai kviečiame į kiną. Nuo birželio 2 d. 17 val. galėsite pamatyti filmą „Nuostabioji moteris“. Filme „Betmenas prieš Supermeną. Teisingumo aušra” pasirodžiusi karingoji amazonė Nuostabioji Moteris stos į kovą už žmonijos ateitį.

O birželio 4 d. – ypatinga, kadangi į Gargždus atvyksta „Kino karavanas“. Tą dieną įprastų seansų nebus, tačiau turėsite progą pamatyti net tris europietiškus filmus visiškai nemokamai! Animacinį filmą „Moliūgėlio gyvenimas“ – 14.30 val., kriminalinę dramą „Baigiamieji egzaminai“ – 17.30 val. ir itališką dramą-komediją „Tobuli melagiai“ – 20 val. Vietos nebus rezervuojamos, tad kaip sakoma, kas pirmesnis – tas gudresnis.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 139 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,