Mano Gargždai



Meno mokyklos šokėjams plojo šimtai vaikų

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Scenoje šoko daugiau negu 60 mažųjų šokėjų. Gargždų kultūros centro Facebook paskyros nuotr. Scenoje šoko daugiau negu 60 mažųjų šokėjų. Gargždų kultūros centro Facebook paskyros nuotr.

Prieš keletą dienų Klaipėdos rajono mažieji gyventojai turėjo galimybę pasidžiaugti puikiu reginiu. Gargždų kultūros centre įvyko miesto muzikos mokyklos choreografijos skyriaus ir centro teatro studijos „Kėdės“ bendro projekto pristatymas – šokių pasaka „Coliukė“.

Šokio spektaklis prieš šv. Kalėdas jau yra tapęs tradicija – jį kasmet vis kitokį kartu su savo mokytojais parengia Gargždų muzikos mokyklos choreografijos skyriaus vaikai.

„Mokykloje dirbu 16 metų – ir tiek šokių spektaklių esame sukūrę. Tai – vaikų atsiskaitymas už pirmąjį mokslo metų pusmetį. Kad vaikai patirtų kuo mažiau streso, atsiskaitymo nedarome akademinio, prieš komisiją. Vaikai šoka prieš žiūrovus“, - pasakojo choreografijos mokytoja ir spektaklio sumanytoja Giedrė Malūnavičienė.

Šiemet spektaklį „Coliukė“ įvertino du šimai žiūrovų – vaikų ir tėvų. Salė negailėjo plojimų už puikų pasirodymą. Scenoje šoko daugiau negu 60 mažųjų šokėjų.

„Šokio spektaklyje, kadangi jis yra atsiskaitomasis, turi dalyvauti visi skyriaus vaikai. Jie šoka įvairaus stiliaus šokius, personažus pristato, juos išreiškia per šokio judesį. Renginį darome specialiai prieš šv. Kalėdas – kad vaikai pajaustų šventę, bet ne atsiskaitymo baimę. Žinoma, kiekvienas išgyvena kažkiek streso žengdamas į sceną“, - kalbėjo D.Malūnavičienė.

Šiemet muzikos mokyklos auklėtiniams spektaklį sukurti padėjo ir Gargždų kultūros centro teatro studija „Kėdės“. Studijos vadovė Rima Ambrulaitienė spektakliui sukūrė scenarijų.

„Pagrindinis šio renginio organizatorius yra muzikos mokykla. Mokytoja Giedrė Malūnavičienė sukūrė šokius, kelios dešimtys vaikų puikiai sušoko. Man buvo scenarijus ir trys personažai – buvo smagu bendradarbiauti“, - sakė R.Ambrulaitienė.

Šokių spektaklio „Coliukė“ akimirkos – Gargždų kultūros centro Facebook paskyros nuotraukų galerijoje:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 361 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,