Mano Gargždai



Ginduliuose aptartos sveikatos problemos

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Ginduliuose vyko popietė  "Kaip nepasiklysti sveikatos labirintuose". Sendvario seniūnijos nuotr. Ginduliuose vyko popietė "Kaip nepasiklysti sveikatos labirintuose". Sendvario seniūnijos nuotr.

Š.m. gruodžio 18 d. popietę į Gindulių biblioteką atvyko Klaipėdos rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biuro darbuotojos, kurios papasakojo „Kaip nepasiklysti sveikatos labirintuose“. Buvo kalbėta apie mitybos problematiką, vitaminų gaunamų iš įvairiausių maisto produktų pasisavinimą organizme taip pat buvo paliestos visuomenėje opios temos -  apie rūkymo ir alkoholio žalą.

Gindulių bibliotekoje susirinkę gyventojai negailėjo įvairių klausimų specialistėms, aktyviai ir teisingai atsakinėjo į pateiktus jų klausimus už kuriuos gavo po dovanėlę. Pasak Visuomenės sveikatos biuro direktorės Neringos Tarvydienės ,popietėje dalyvavę net 30 dalyvių yra tikri sveikatos ambasadoriai, kurie aktyviai įsitraukė į praktinius užsiėmimus, dalijo kitiems patarimus sveikatos tema.

Prie arbatos puodelio Laisvalaikio užimtumo asociacijos „Piligrimas“ vadovas gyvenantis Sendvario seniūnijoje Mazūriškių k. Gintaras Naudžiūnas pasidalino su visais apie piligriminę kelionę į  Meksiką, Gvadelupę. Maldininkai nešdami kryžių keliavo per Lenkiją, Čekiją, Vokietiją, Šveicariją, Prancūziją, Ispaniją, Portugaliją ir Meksiką. Susirinkę žmonės vieningai siūlė ir pritarė minčiai, kad už tokią ištvermę, atsidavimą 2014 m. Gintaro Naudžiūno kandidatūra pati tinkamiausia  apdovanojimui Gargždų miesto atminimo ženklu.

Nuoširdžiai dėkojame Klaipėdos rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biuro darbuotojoms už aktualią ir naudingą paskaitą sveikatos tema, Gindulių bibliotekininkei Emilijai Alminienei ir Sendvario seniūnijos seniūno pavaduotojai Rūtai Zubienei už organizacinį indėlį. Taip pat dėkojame visiems dalyvavusiems popietėje, prisidėjusiems prie popietės vaišių stalo ir jaukumo.

Planuojamos tęstinės popietės įvairiomis sveikatos temomis, o atšilus orams  - šiaurietiško ėjimo pamokos seniūnijos gyventojams.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 149 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,