Mano Gargždai



Per vieną reidą – pusšimtis greičio viršijimo atvejų

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Savaitgalį Kelių policijos pareigūnai organizavo net keletą reidų. Visų iš jų metu užfiksuota neblaivių vairuotojų, daug, ypač sekmadienį, greičio viršijimo atvejų ir kitų nusižengimų.

 

Ankstų šeštadienio rytą Klaipėdoje patikrinta beveik 100 automobilių. 2 vairuotojai sėdo prie vairų neblaivūs: mergina „įpūtė“ į alkoholio matuoklį 0,82 promilės, vyriškis – 1,85 promilės. Iš viso per keturias reido valandas nustatyta 10 įvairių Kelių eismo taisyklių pažeidimų.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį, iki 5.30 val., 6 policijos pareigūnai Klaipėdoje ir Klaipėdos rajone ir vėl organizavo patikrinimus. Nustatyta 16 pažeidimų, iš kurių 11 – greičio viršijimas, 1 – neblaivumas, 2 vairuotojai buvo vartoję alkoholio, bet įstatymu leistos ribos neviršijo.

Sekmadienį, nuo 6.00 val. iki 18.00 val., Klaipėdos policijos Kelių policijos tarnybos pareigūnai vykdė policinę priemonę, kurios metu tikrino vairuotojus dėl neblaivumo ir apsvaigimo, bei buvo matuojamas automobilių važiavimo greitis. Reido metu iš viso buvo nustatyti 53 KET pažeidimai: greičio viršijimas – 46, neblaivūs vairuotojai - 2 (iš jų vienas – dviračio vairuotojas), neturintis teisės vairuoti – 1, neatlikta techninė apžiūra – 2, be draudimo – 1, naudojosi telefonu – 1.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 359 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,