Mano Gargždai



Neblaivų vairuotoją pareigūnams teko tramdyti elektrošoku

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Neblaivus vairuotojas įlėkė į griovį. Klaipėdos AVPK nuotr. Neblaivus vairuotojas įlėkė į griovį. Klaipėdos AVPK nuotr.

Šeštadienio pavakarę automagistralėje už Jakų žiedų sugadintas į eismo įvykį atvažiavęs policijos tarnybinis automobilis. Į jį atsitrenkė net 3 mašinos.

 

Įvykio metu nukentėjo žmonės: šešerių metų mergaitė gydoma ambulatoriškai, o keturiasdešimt dvejų metų moteris dėl krūtinės ląstos sumušimo stebima ligoninėje. Nerimo po avarijos buvo kilę ir dėl mėnesio su trupučiu kūdikio sveikatos, bet medikai konstatavo, kad mažylis nesužeistas.

 

Avarija automagistralėje. Skaitytojo nuotr.

 

Birželio 3 d., šeštadienį, pareigūnams pranešta, kad Klaipėdos rajone, Venckuose, netoli maisto prekių parduotuvės, į automobilį įsėdo akivaizdžiai neblaivus vyras.

Nuvykę į įvykio vietą pareigūnai sužinojo, kad tas pats automobilis ties posūkiu į Jokšų kaimą jau įriedėjo į griovį, o du juo važiavę asmenys taikėsi pasipustyti padus. Patruliai pričiupo neblaivų (2,25 prom.) vyriškį (g. 1989 m.) bei 1989 m. gimusią jo draugę iš Jokšų kaimo.

Liudininkai patvirtino, kad būtent sulaikytasis neblaivus vyras ir vairavo griovyje besiilsintį „Renault Espace“. Negana to, vyriškis niekaip nenorėjo klausyti pareigūnų nurodymų, priešinosi, tad buvo sutramdytas „Taser“ aparatu.

Birželio 4 d., apie 17 val., Klaipėdos r., Girininkų k., sustabdytas automobilis „Peugeot 406“, vairuotas neblaivaus (2,24 prom.) vyro (g. 1964 m.). Vairuotojas uždarytas į areštinę.

Apie 17.20 val., Klaipėdos r., Gelžinių k., nuo policijos pareigūnų bėgo ir namuose slėpėsi neblaivus (1,86 prom.) visureigio „Nissan X-Trail“ vairuotojas (g. 1960 m.). Vyras uždarytas į areštinę.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 148 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,