Mano Gargždai



Vėžaičiuose vyko akcija „Taikos glėbys“ (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Tomo Kaziulio nuotr. Tomo Kaziulio nuotr.

Birželio pirmąją dieną buvo minima Tarptautinė vaikų gynimo diena. Beveik visuose Lietuvos miestuose ir miesteliuose vyko akcija „Taikos glėbys“, kurios akcentas – vienu metu visoje Lietuvoje vykęs apsikabinimas, simbolizuojantis vienybę, taiką, rūpinimąsi vaikais, jų saugumu.

 

Visuomeninės organizacijos Vėžaičių bendruomenės taryba taip pat prisidėjo prie šios iniciatyvos ir organizavo kūrybinių dirbtuvėlių, žaidimų ir estafečių valandėlę gryname ore. Kadangi oras nelepino šiluma, renginys prasidėjo lengva mankštele, prie kurios prisijungė ne tik mažieji šventės dalyviai, bet ir tėveliai, seneliai, atlydėję vaikučius į šventę. Vaikai su tėvelių pagalba iš bulvių gamino antspaudus, piešė piešinius, puošė aplikacijomis, mokinosi lankstyti iš popieriaus, pūtė muilo burbulus, dalyvavo estafetėse. Daug  džiaugsmo teikė pasivažinėjimas klounų vairuojamu keturviečiu dviračiu.

Renginį vainikavo visuotinis apsikabinimas, kuris tarsi gija sujungė šventės dalyvius ir svečius.

Vėžaičių bendruomenės taryba sveikina visus prisidėjusius prie apsikabinimo rekordo siekimo ir tikisi, kad kitais metais jis bus dar gausesnis. 

 

Tomo Kaziulio ir Indrės Skuodaitės nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 262 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,