Mano Gargždai



Moksleiviai kviečiami iš arti susipažinti su darbu ministerijoje ir Vyriausybėje

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay nuotr. Asociatyvi Pixabay nuotr.

Šalies bei užsienio lietuvių mokyklų būsimieji dvyliktokai (4 gimnazijos klasės moksleiviai ) ar abiturientai, norintieji šios vasaros pabaigoje iš arti susipažinti su darbu Aplinkos ministerijoje ir Vyriausybėje, kviečiami dalyvauti projekte „Moksleiviai į Vyriausybę“.

 

Šis projektas vienai savaitei – nuo rugpjūčio 21 d. iki 25 d. – suburs veiklius ir iniciatyvius jaunuolius, kurie nestokoja ryžto tapti ateities lyderiais. Šiemetinė jo tema – „Išvykstu, kad sugrįžčiau“ – skirta jaunimo emigracijai.

Registruotis atrankai galima iki liepos 26 d. Tereikia užpildyti anketą portale „Mano vyriausybė“. Kitas būdas, šiemetė naujovė, – gauti tiesioginį kelialapį į projektą dalyvaujant vaizdo įrašų konkurse.

Kaip ir kasmet, 30 projekto dalyvių atrinks speciali komisija, sudaryta iš Ministro Pirmininko komandos, Vyriausybės kanceliarijos, ministerijų ir moksleivių organizacijų atstovų. Atrinktieji bus paskelbti rugpjūčio 1 d.

Moksleiviai gali pasirinkti bet kurią iš ministerijų. Pasirinkusieji Aplinkos ministeriją susipažins su jos ir jai pavaldžių įstaigų veikla, darbo specifika, išmėgins savo jėgas atlikdami įvairias užduotis, turės galimybę asmeniškai pabendrauti su aukščiausiais šalies vadovais – projekto dalyvių laukia susitikimai su ministrais ir Premjeru.

Projektas „Moksleiviai – į Vyriausybę“ rengiamas jau devintą kartą.

 

Projekto plakatas:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 257 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,