Mano Gargždai



Kalėdų karavanas šventinę nuotaiką atvežė į Gargždus

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Gargždus aplankė ,,Coca-Cola" Kalėdų karavanas Gargždus aplankė ,,Coca-Cola" Kalėdų karavanas

Šiandien po Lietuvą keliaujantis šventinis „Coca-Cola“ Kalėdų karavanas aplankė ir Gargždus. Šeštadienio popietę užsukusi karavano delegacija pasveikino prie kultūros centro susirinkusius gyventojus. Almos Adamkienės ir „Coca-Cola“ vardu sveikinimą perskaitė Kalėdų Senelis.

Karvanui dovanas perdavė Gargždų seniūnas Saulius Bakšinskis, sveikinimo žodį tarė meras Vaclovas Dačkauskas.

Kalėdų Senelis kvietė šokti ir dainuoti kalėdines dainas, deklamavo eilėraštį mažiesiems šventės dalyviams. Šventėje dalyvavo vaikai iš A.Adamkienės labdaros ir paramos fondo globojamų mokyklų: Agluonėnų, Judrėnų, Vilkyčių, Endriejavo, Šiūparių, Drevernos.

Jau keturioliktus metus po Lietuvą keliaujančio ir gražia tradicija tapusio „Coca-Cola“ Kalėdų karavano metu Lietuvos žmonių perduotos dovanos – sporto inventorius ir priemonės – bus skiriamos visoms 39-rioms fondo remiamoms mokykloms, o surinktos lėšas fondas dovanos Sidabravo vidurinei mokyklai, įsikūrusiai Radviliškio rajone. Iki šiol daugiau nei 200 tūkst. litų. karavano metu surinktų lėšų skirta Ariogalos, Butrimonių, Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos, Šepetos Almos Adamkienės ir Drąsučių pagrindinės bei Alsėdžių vidurinės mokyklų sporto infrastruktūros atnaujinimui.

„Per visus šiuos karavano metus Lietuvos žmonės palaikė jo misiją ir nuolat, nepaisant ekonominių sunkumų, rėmė kaimo mokyklas, joms skirdami savo lėšas bei dovanas. Mūsų fondo remiamų mokyklų vardu dėkojame Jums už rūpestį, dėmesį, nuoširdumą, kurie yra pati vertingiausia dovana. Kalėdų karavanas keliaudamas per miestus ir miestelius atneš mažytę šventę jų bendruomenėms.“ – išlydint Kalėdų karavaną sakė p. Alma Adamkienė, labdaros ir paramos fondo įkūrėja.

Ilgai neužsibuvęs Kalėdų karavanas išskubėjo į Klaipėdos miestą.

Klaipėdos miesto aikštėje prie Kalėdų eglės miestiečius sveikins Kalėdų senelis, koncertuos linksmi „Tele Bim – Bam“ mažieji muzikantai su Neringa, o po koncerto bus atvertos Kalėdų senelio kambario ir nykštukų dirbtuvių durys. Šviečiančiuose ir grojančiuose sunkvežimiuose įrengtame Kalėdų senelio kambaryje ir nykštukų dirbtuvėse visi vaikai galės pabendrauti ir nusifotografuoti su Kalėdų seneliu, drauge su nykštukais pasigaminti dovanėlę, pasivaišinti gardžiomis šventinėmis vaišėmis.

 

S.Gulbino ir šventės dalyvių nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 378 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,