Logo
 Spausdinti šį puslapį

Šeštadienį „Banga“ žais Pakruojyje

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. Asociatyvi VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Šeštadienį 16 valandą Pakruojo miesto stadione „Banga“ susitiks su „Pakruoju“.

 

Pakruojo miestą prieš keletą metų garsino „Kruojos“ futbolo klubas. Tačiau, kaip pastaruoju metu neretai Lietuvos futbole nutinka, gerus laikus pakeitė prasti ir „Kruojos“ vardas girdimas tik žemesnėse lygose.

Visgi Pakruojis neliko be futbolo – 2016 metais II lygoje startavo futbolo centras „Pakruojis“. Sėkmingai įveikę pirmąjį barjerą Pakruojo futbolininkai šiemet rungtyniauja I lygoje.

Prie komandos vairo stovi ilgametis „Kruojos“ treneris Aidas Dambrauskas. „Pakruojo“ gretose nemažai futbolininkų, vienu ar kitu metu atstovavusių „Kruojai“ – M. Butėnas, V. Pocevičius, D. Strockis, A. Šteinas, A. Bagočius ir kiti. Be to, „Pakruojyje“ rungtyniauja buvęs „Šiaulių“ ir „Kražantės“ žaidėjas A. Renusas, ne vienerius metus „Nevėžio“ marškinėlius vilkėjęs D. Nebilevičius, praėjusiame sezone „Džiugo“ vartus gynęs J. van de Corput.

„Pakruojo“ ekipa itin gerai pradėjo 2017 metų sezoną – per pirmuosius šešis turus jie iškovojo keturias pergales (tarp jų – prieš „Vytį“ ir „Panevėžį“) ir du kartus sužaidė lygiosiomis (su „Džiugu“ ir „Palanga“). Po to „Pakruojis“ „krito į duobę“ – patyrė pralaimėjimus prieš „Dainavą“ ir „Šilutę“, tačiau ir gana greitai iš jos išlipo – įveikė „Koralą“, „Nevėžį“ ir „Stumbrą B“. Tiesa, pastaruoju metu rezultatai vėl suprastėjo – birželio 16 dieną savo aikštėje 1:2 pralaimėta „Trakams B“, o paskutiniame ture nesugebėta įveikti (3:3) absoliutaus I lygos autsaiderio „Utenio B“.

Tad „Bangai“ šeštadienį teks susigrumti su banguojančiu varžovu.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,