Logo
 Spausdinti šį puslapį

Kelionė į Latviją: Kuldyga, Riežupės smėlio urvai, Jaunmokų pilis

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Kelionių agentūra „Alvaturas“ ir gidė Diana Butkutė organizuoja vienos dienos keliones po Lietuvą, Latviją, Lenkiją, Baltarusiją. Visą vasarą keliaukite ir pažinkite įdomius kraštus, išvykimas – iš Gargždų ar Klaipėdos. Liepos 22 d., šeštadienį, kviečia susipažinti su Latvijos Kuržemės įdomiausiomis istorinėmis ir gamtinėmis vietomis.

 

7 val. – išvykimas iš Klaipėdos ir Gargždų. Pasiekiame Latvijos teritoriją. Lankome Kuldygą – miestą legendą, menantį  iki šių dienų išlikusį 17 amžiaus architektūrinį palikimą. Pasivaikščiojimas senojo miesto gatvėmis, ilgiausio Europoje krioklio apžiūrėjimas, grožėjimasis vaizdinga  panorama nuo pilies kalno. Pagal poreikį yra galimybė turėti trumpą laisvą laiką. Toliau vykstame į Riežupės smėlio urvų labirintus. Smėlio urvai susiformavo per šimtmečius kasant smėlį ir šiandien tai – unikalus gamtos atradimas turistams. Turėsite galimybę su vedliu praeiti urvais apie 500 metrų trasos 5 metrų gylyje. Toliau kelias veda pro Jaunmokų pilį ir yra galimybė sustoti bei pasivaikščioti pilies teritorijoje, pasigrožėti nuostabiu parku ir medžioklės vilos tipo pilimi. Toliau lankome Cinevillą – Latvijos Holivudą. Ekskursija po filmavimo aikštelę, kur buvo filmuojamas vienas žymiausių latviškų filmų „Rygos kariai“, galėsite apžiūrėti retro karinių mašinų kolekciją, pasidaryti išskirtinių foto nuotraukų. Grįžtant namo yra galimybė sustoti Saldus mieste prekybos centre ir įsigyti latviškų saldumynų ar kitų lauktuvių. Vakarop apie 21 val. grįžimas namo.

Kelionės kaina asmeniui – 25 eurai. Papildomai mokami objektai: smėlio urvai – 4 eurai. Ekskursinė programa Cinevilloje – 4 eurai.

 

Informacija pasiteiravimui ir registracijai el. paštu arba tel. +370 698 49752. Visas naujienas sekite feisbuko paskyroje DianaTravel.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,