Mano Gargždai



Smagiai praleiskite dieną Zarasuose

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Kelionių agentūra „Alvaturas“ ir gidė Diana Butkutė organizuoja vienos dienos keliones po Lietuvą, Latviją, Lenkiją, Baltarusiją. Visą vasarą keliaukite ir pažinkite įdomius kraštus, išvykimas – iš Gargždų ar Klaipėdos. Liepos 29 d., šeštadienį, kviečia susipažinti su svetingu miškų ir ežerų bei sakralinių vietų kraštu – Zarasais.

 

Anksti ryte – 6 val. išvykstame iš Klaipėdos ir Gargždų. Atvykstame į Zarasus. Tai miestas – Šiaurės Rytų Lietuvoje iškilęs virš septynių ežerų. Atvykę į Zarasus  patenkame į kalvų, ežerų ir miškų apsuptyje įsikūrusį rojų, dar nuo seno žinomą kaip Lietuvos Šveicarija. Mieste  turėsime  galimybę pasigrožėti Zaraso ežeru ir jo salomis nuo miesto vizitine kortele jau spėjusiu tapti apžvalgos rato. Septyniolikos metrų aukštyje vienas sudėtingiausių architektūros statinių Lietuvoje atveria vaizdžią ežero panoramą su Didžiąja sala – viena didžiausių salų Lietuvoje, didžiausių vasaros renginių vietų, gausybę istorijų serginčia miesto širdimi. Lankysimės Gražutės ir Sartų regioninių parkų lankytojų centruose ir pamatysime veikiančias nepakartojamas gamtines ekspozicijas. Lankysime Stelmužės ąžuolą, o vėliau sakralinę vietą Stelmužės Viešpaties Jėzaus kryžiaus bažnyčią – seniausią medinę išlikusią bažnyčią Lietuvoje. Kitas sakralinis architektūrinis objektas – Salako Švč. Mergelės Marijos Sopulingosios bažnyčia – manoma, vienas aukščiausių akmeninių pastatų Rytų Europoje. Neaplenksime ir piligriminės traukos vietos – Švč. Mergelės Marijos apsireiškimo vietos prie Ilgio ežero, kur lankosi stebuklu tikintys žmonės. Vakare vėlai grįžimas namo. Kelionės kaina – 30 eurų.

 

Informacija pasiteiravimui ir registracijai el. paštu arba tel. +370 698 49752. Visas naujienas sekite feisbuko paskyroje DianaTravel.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 391 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,